To je to što me zanima!

Karmela: 'Volite sebe, trebali bi biti najvažniji sebi samima'

Dizajneri 'Ženskog rokovnika' osmislili su i praktičan etui koji će biti u prodaji od početka studenog u svim DM prodavaonicama, a iznos ide Udruzi 'SVE za NJU'
Vidi originalni članak

Pod sloganom 'Voli sebe' predstavljen je novi Ženski rokovnik, napravljen u suradnji s Udrugom žena oboljelih od raka dojke 'SVE za NJU' Bez njega ne može živjeti ni voditeljica Karmela Vukov Colić (47).

 - Sve što mi je važno isključivo pišem olovkom u svoj rokovnik. Čuvam svoje rokovnike godinama unazad jer ih ponekad volim uzeti i prisjetiti kakva sam ja to bila u tim godinama prije - rekla nam je Karmela.

Dizajneri 'Ženskog rokovnika' osmislili su i praktičan etui koji će biti u prodaji od početka studenog u svim DM prodavaonicama, a cjelokupni iznos donira se  Udruzi 'SVE za NJU'. 

 To je dobra prilika da se svi podsjetimo da bi trebali biti najvažniji sebi samima, a onda ćemo moći biti važne i sretne i za sve druge oko nas.

 Uz novi Ženski rokovnik dostupna je i afirmativna meditacija, koja  dolazi s besplatnom aplikacijom VOLI SEBE, a snimila ju je voditeljica Iva Šulentić. 

- Prefora mi je. Kad god te netko razljuti ili si malodušan, poslušaš tu desetominutnu meditaciju. Mislim da će nam svima dobro doći i da ću uspjeti uhvatiti to vrijeme samo za sebe.To je dobra prilika da se svi podsjetimo da bi trebali biti najvažniji sebi samima, a onda ćemo moći biti važne i sretne i za sve druge oko nas - rekla je Karmela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • felipe 06.11.2015.

    Sve za nju - tebe Karmela....vidi se da si najvažnija sebi samoj...sve popapaš sama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare