To je to što me zanima!

'Volim Beograd, ne bih imala ništa protiv seksa na Marakani'

Aleksandri Grdić želja je voditi ljubav na javnom mjestu, ali o seksu pred kamerama dobro bi razmislila. Za srpski Press izjavila je kako je zrelija te da joj to ne treba
Vidi originalni članak

Manekenka je nedavno izjavila da trenutačno nema vremena za ljubav, ali i da mašta o seksu na javnom mjestu. U jednom intervjuu priznala je da joj je želja voditi ljubav na Interovom stadionu, a u razgovoru za Press potvrdila je da mašta o stadionima. 

- Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mjestu. Posebno sam slaba na nogometne stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bi mi bio problem poseksati se na Marakani - izjavila je Aleksandra Grdić (31) za Press, no na pitanje bi li vodila ljubav pred kamerama u 'Survivoru' da joj se ukazala prilika dobro je razmislila. 

- Prije pet godina bila bih za to, ali sad sam zrelija i mislim da bih se protivila. Pristajem na poljupce, ali ne i na ono poslije toga. Možda publika ne mora vidjeti baš sve - misli Aleksandra. 

Iako su se Stanija i Ava često kupale u toplesu tijekom snimanja u Kostariki, Aleksandra to nije prakticirala. 

- Nemam problema sa skidanjem, slikala sam se za Playboy. Međutim, prvih deset dana u Kostariki nisam se osjećala dobro,  trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja - tvrdi manekenka kojoj je Marko Karadžić, također natjecatelj u Survivoru, najseksepiliniji od muškaraca koji su sudjelovali u realityju. 

- Spontan je, ima divne stavove i zabavan je. U Kostariki mi je uljepšavao dane koji su zaista bili teški - zaključila je Aleksandra.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Zora 05.04.2012.

    Šta kaže sazrela je. Pa ona je svaki dan sve gluplja. Neka kupi kartu za Bgd. u jednom smijeru. Ej, povedi svakako i Avu.

  • fellix 05.04.2012.

    Na marakani....? onda to moraš raditi sa kakvim "cigančetom" ... , jer ... vjerojatno neznaš onu pjesmu : "Oj marakano , visoko na brijegu u tebi se cigančići legu" !!!!!

  • žega 05.04.2012.

    a na poljudu što ne znači da ga nećeš fasovati na poljudu aaaaaaaaaaaaaaaaa muumu

Komentiraj...
Vidi sve komentare