To je to što me zanima!

'Volio bih dovesti hologram E. Presleyja na Bieberov nastup'

Nakon što je pokojni Tupac nastupio na kalifornijskom festivalu kao hologram, uskoro bi uz pomoć tehnologije mogli svjedočiti hologramima raznih glazbenika
Vidi originalni članak

Nakon što su glazbeni producent i reper Dr. Dre i Snoop Doog nedavno doveli hologram pokojnog Tupaca Shakura na festival Coachella u Kaliforniji, u središtu pozornosti uskoro bi se mogli naći i hologrami drugih pokojnih kultnih glazbenika od Elvisa Presleyja i Jimija Hendrixa do Michaela Jacksona i Whitney Houston.

Nakon što je Snoop Doog s Tupacovim hologramom pjevao 'Come With Me', 'Hail Mary' te 'Gangsta Party', Sanji Surati koji je napravio hologram, otkrio je da bi bilo 'cool' na pozornici vidjeti Elvisa Presleyja i Justina Biebera.

Nedavno je objavljeno da bi hologram Michaela Jacksona s njegovom braćom okupljenom u Jackson 5 mogao krenuti na turneju. Njegov brat Jackie izjavio je da bi želio da se to dogodi jer su o tome raspravljali i prije dvije godine. Iako je Dr. Dre izjavio da se Tupacov hologram koristio isključivo na Coachella festivalu, Surati tvrdi da bi se mogao pojaviti i na toj turneji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tom1987 26.04.2012.

    već su napravili hologram s elvisom kad su on i celine dion pjevali if i can dream...

  • MPMK 26.04.2012.

    Ammm... Svi naslovi pjesama su vam krivi. Prvo: bile su 2 stvari, ne 3. Drugo: prva je "Hail Mary", a druga je sa Snoopom "2 of Amerikaz Most Wanted". Danas barem internet postoji i svatko moze biti kakav takav novinar, ali vi ne! Sramota!

  • JosipGlavaš_1 26.04.2012.

    uporno stavljate ovu sliku od "tupaca" na kojoj uopce nije tupac

Komentiraj...
Vidi sve komentare