To je to što me zanima!

Voljele su čvrste dečke: Na setu Bonda se žestoko orgijalo

Roger Moore bio je glavni zavodnik ispred kamera, ali s mnogo više žena u pauzama snimanja spavali su glumci koji su igrali njegove zle protivnike
Vidi originalni članak

Glumac je igrao tajnog agenta 007 u sedam filmova o Jamesu Bondu. Iako su mu zavidjeli na scenama seksa s brojnim ljepoticama, Roger Moore (88) kaže kako mu je to zapravo najteže padalo.

- Trudio sam se biti gospodin među damama, a osim toga ne možete zamisliti koliko je snimanje ljubavnih scena zapravo neromantično. U studiju je užasno hladno, svi zapravo nosimo termo čarape, a ekipa koja visi s konstrukcija na setu viče: ‘Možeš ti to Roger, pokaži im tko je frajer’ - rekao je Moore. U filmu “Čovjek sa zlatnim pištoljem” negativac je bio pokojni glumac patuljastog rasta Hervé Villechaize, a Moore kaže kako je upravo on rekorder u zavođenju.

- On je bio seksualni manijak. Išao je po klubovima na Tajlandu i u Hong Kongu te pregledavao curama spolovilo baterijom prije seksa. Hvalio mi se kako je u mjesec dana spavao s 45 žena. Rekao sam mu da se to ne broji jer ih je platio. ‘Kako ne? Mnogo je bilo onih koje ni uz plaćanje ne bi legle sa mnom’, odgovorio mi je Hervé smijući se - sjeća se glumac.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mercedes s klasa 27.10.2015.

    U mene tvrdo kao kamen

  • Francisco_1 27.10.2015.

    Roger Moore je car.

  • lokal patriota 27.10.2015.

    Evo pravog dokaza. I onda si morao imati baterijsku lampu i dobro pogledati dolje da znaš sa kim ćeš spavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare