To je to što me zanima!

Voljeni korgiji kraljice Elizabete II. bili su u sobi kada je umrla

Sandy i Muick bili su posljednji psi koje je kraljica posjedovala, a dobila ih je na poklon od vojvode od Yorka prošle godine. Nakon kraljičine smrti u Balmoralu brigu o psima preuzeo je princ Andrew i njegova bivša supruga
Vidi originalni članak

Kraljevski psići, Muick i Sandy, bili su uz kraljicu Elizabetu II. dok je umirala u škotskom dvorcu Balmoral. Izvori navode da su njezini voljeni korgiji ležali pored nje u sobi, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Muick i Sandy dirnuli su brojne ožalošćene i kada su s princom Andrewom (62) dočekali kraljičin lijes ispred dvorca Windsor.

Nakon što je njezin lijes spušten u kraljevsku grobnicu u kapeli sv. Jurja u Windsoru, svijet su obišle fotografije Muicka i Sandyja koji su je otužno čekali sjedeći na ulazu.

SVE ZBOG SUPRUGA Camilla bi zbog Charlesa mogla prekinuti jednu od kraljičinih omiljenih kraljevskih tradicija

Sandy i Muick bili su posljednji psi koje je kraljica posjedovala, a dobila ih je na poklon od vojvode od Yorka prošle godine. Nakon kraljičine smrti u Balmoralu brigu o psima preuzeo je princ Andrew i njegova bivša supruga Sarah Ferguson (62). 

Inače, kraljica je gajila veliku ljubav prema svojim četveronožnim ljubimcima. U svome je životu posjedovala više od 30 korgija, a mnogi su od njih bili potomci kujice Susan koju je od svog oca, kralja Georgea VI., dobila za 18. rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Linz 28.09.2022.

    Vratite nam Erdogana !!!

  • zrno soli u glavi 27.09.2022.

    jel cucak još plače, ima li PTSP?

  • mudrac bez pameti 27.09.2022.

    e i?

Komentiraj...
Vidi sve komentare