To je to što me zanima!

Vratio se kontroverzni show na ekrane: Goli si biraju partnere prema izgledu spolnih organa

Ipak, ovaj show zabavnog karaktera nije svima 'sjeo'. Channel 4 na kojem se emitira 'Gola privlačnost' nakon samo jedne epizode primio je čak 45 tužbi...
Vidi originalni članak

Britanski reality show za upoznavanje 'Gola privlačnost' privukao je i šokirao mnogobrojnu publiku. Slogan emisije je 'Mi volimo započeti onako kako dobar spoj završava... goli.'

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske OnlyFans djevojke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Natjecatelji prvo 'upoznaju' najintimniji dio kandidata, odnosno vide ih gole od pasa, pa po tome odlučuju tko od pet potencijalnih partnera ispada, a tko ulazi u uži krug. 

U drugom krugu osim genitalija, otkriva im se i torzo, te tek u trećem krugu i lice potencijalnih partnera. Na kraju slijedi odabir kandidata s kojim će od njih kasnije, potpuno odjevenima, izaći na spoj.

Sudionici su goli jer bi reality, po ideji tvoraca, trebao istražiti znanost 'sirove primitivne privlačnosti' i vidjeti može li ona biti dobra baza za potencijalnu ljubav.

Ipak, ovaj show zabavnog karaktera nije svima 'sjeo'. Channel 4 na kojem se emitira 'Gola privlačnost' nakon jedne epizode 2016. godine primio je čak 45 tužbi, pisao je The Sun. U izvještaju je navedeno da je u 48 minuta showa prikazano 282 kadra muškog spolnog organa te 69 ženskih. 

Prvu epizodu gledalo je čak 1,3 milijuna gledatelja, a televizijski kanal objasnio je zašto su došli na ideju kreirati takav show. 

PROLAZNICIMA SVE POKAZALA Josipa iz 'Ženim sina' šeta se golih grudi po centru Zagreba

- Bazira se na radu psiholoških i seksualnih znanstvenika koji tvrde da su goli spojevi ključ uspješne veze - rekli su s televizije. 

Nova četvrta sezona 'Gole privlačnosti' emitira se od ponedjeljka do petka u 23.45 na RTL Livingu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • feelit00 10.10.2020.

    Nikako mi nije jasno kako malo ljudi je naviknuto na golotinju. Cudno, medju prvim zemljama evrope smo imali nudisticke kampove i toples plaze a sada zgrazavanje, evolucija zapela u rikvercu.

  • zyngacipovi 10.10.2020.

    ja imam 27cm ali ruan sam i do boga tuzan pa se sramim prijavit

  • 10.10.2020.

    Pa tako birati da te bira partnerica je lijepo . Još bi trebalo dozvoliti da ima pravo  primiti nježnik u ruke da vidi kako raste .

Komentiraj...
Vidi sve komentare