To je to što me zanima!

Vraća se na scenu: Karleuša je dogovorila koncert u Austriji...

'Salzburg dolazim. Jeste li spremni?', napisala je turbofolk pjevačica koja čak četrdeset dana nije nastupala po klubovima niti izašla van kako bi se zabavila
Vidi originalni članak

Nakon što je Jeleni Karleuši (40) početkom ožujka preminula majka Divna, turbofolk pjevačica je odlučila da neko vrijeme neće nastupati. Ipak, nakon četiri tjedna vratila se poslovnim obvezama te se krajem ožujka pojavila na emitiranju emisije 'Zvezde Granda Specijal', a sada se odlučila i vratiti koncertima.

Svoje obožavatelje na društvenoj mreži iznenadila je objavom za novi koncert koji priprema i to u Austriji. 

- Salzburg dolazim. Jeste li spremni? - napisala je pjevačica koja čak četrdeset dana nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila.

Jelena se uvijek trudi pokazati svoju jaču stranu pa ju nerijetko viđamo nasmijanu u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda'. Ipak nedavno, u emisiji koja je već snimljena, a tek će se emitirati, Jelenu jedna pjesma toliko pogodila pa se rasplakala.

Naime, jedna od kandidatkinja pjevala je pjesmu 'Mojoj majci' koju u originalu izvodi Hanka Paldum (62). Karleuša, kada je čula tu pjesmu, nije mogla zadržati suze.

Dok je kandidatkinja pjevala, Jelena nije kontrolirala emocije, već se okrenula i isplakala, ali se pribrala dok je kandidatkinja pjevala drugu pjesmu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • japanokinez 27.04.2019.

    Nikada ta sa scene nije ni otišla. Ne razumijem naslov i njegov pokušaj da ispadne spektakularan.

  • radok 27.04.2019.

    Nisu ni Austrijanci sto su bili, 😂😂😂

  • hrvat42 27.04.2019.

    zahvaljujuci vama znacemo kad bu karlusa isla u mirovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare