To je to što me zanima!

Vranac u ozbiljnim problemima s automobilima u Hercegovini

Vinkovači tamburaški sastav Vranac, lijepu su ljubavnu priču u novom  spotu odlučili snimiti na prekrasnom vodopadu Kravice na rijeci Trebižat, u Ljubuškom
Vidi originalni članak

Najromantičnija pjesma ovoga ljeta, 'Zauvijek ti i ja', tamburaškog sastava Vranac iz Vinkovaca, dobila je prekrasni video spot. Kršovita Hercegovina još je jednom ljepotama privukla glazbenike i navela ih da tamo snime novi spot. Lijepu su ljubavnu priču u novom  spotu odlučili snimiti na prekrasnom vodopadu Kravice na rijeci Trebižat, u Ljubuškom.

7Spot koji donosimo premijerno, režirao je skladatelj pjesme Marko Zeljković Zelja, a za glavne je glumce izabrao mladog pjevača sastava Franju Sariću, te prelijepu miss Zagreba 2016. godine, Antonelu Ivanović.

Osim njih, u spotu se pojavljuju i ostali članovi benda, koji na početku spota voze automobile iz 60-ih godina, koji se nažalost pokvare. Glazbu i stihove pjesme 'Zauvijek ti i ja' potpisuje Marko Zeljković Zelja, autor jedne od najizvođenijih balada posljednjih godina 'Sada kad došla si', a glazbeni producent je Branimir Jovanovac Bani. Evo premijere:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Toliko.o.Tome 05.07.2016.

    Biti ce Ercegovci Sretni ! Pravi Rvati !

  • leptiricaSue 04.07.2016.

    U mojoj Hercegovini😀😀😀😀💞💞💞

Komentiraj...
Vidi sve komentare