To je to što me zanima!

Vrdoljak: Ma tko je Mirela? Pjesnikinja?! Političarka?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirela Rupić misli da je neki sustavno uništavaju. Otac Višnjićeve supruge Ivane, Antun Vrdoljak, ne želi ni čuti za malu Lanu jer mu je “sumnjiva”
Vidi originalni članak

Novinarka Ivana Nanut otputovala je u Utah. Goran Višnjić tamo je promovirao film “Helen”. Odbio joj je dati izjavu jer radi za Novu TV. Nakon što je Ivana napravila prilog za “Red Carpet”, Antun Vrdoljak, glumčev punac, je podivljao.
- Zar je njemu važno što priča jedna Nanut, koja 'gole guzice’ dođe u Ameriku i lovi čovjeka dok ide mokriti - razbjesnio se na Javno.com. Poslije je to demantirao.
- Ne znam ni tko je Ivana Nanut - bio je ljutit negirajući i to da se obrušio na Mirelu Rupić, koja ima kćer s Višnjićem.
- Nisam je nazvao faćkalicom i birtijašicom. Ma tko je ona? Pjesnikinja? Političarka? Nitko ni ne zna ništa o tom njezinu djetetu - vikao je Vrdoljak.
- U životu mi je bitno tko je nešto rekao, a ne što. Gorana pitam je li istinita prijetnja njegove suputnice da će život njegove kćeri i moj biti ugroženi u ovoj državi. Nadam se da će mu se prosvijetliti sadržaj u glavi i da će braniti naše živote od ovih koji nas očito uništavaju - kaže Mirela Rupić.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Allegra 01.05.2009.

    ne kužim zašto svi komentirate i pitate Vrdoljaka čije dite njegova kčer odgaja?Usvojenje dijete je prekrasan čin,jer to nije mala stvar,al...što ja uopće trošim riči na ovo kad je jasno da Mirelica piše sve ovo...ogorčena baba

  • Allegra 21.04.2009.

    vrdoljak itekako dobro zna ko je Rupićka ko i mi svi u ovoj zemlji koja eksponira takve ko ona.Ok,svaka čast rodila si dijete,al jel se naš mozak baš mora trovat s tvojom pojavom svaki drugi dan na tvu?jel nužno potrebno da Gotovćevi i ona dobivaju toliko prostor za samoreklamu ili?Mislim stvarno...Uostalom to je žena koja je bila u autu s narkomanom koji je skrivija prometnu nesreču u kojoj je nevini momak poginija,a znate koliko je sati bilo?Kasno u noć,jako kasno...jedna majka koja toliko ističe svoju ljubav i privrženost,vjernica koja se slikaje kao da je bogorodica ne radi takve stvari,i još nešto ne ostavlja mrtvo hladno svoje prvo dite bez iti malo razmišljanja...tako da puste priče koliko je ona dobra padaju u vodu

  • toya 26.02.2009.

    Stari prdonja se jadan pita??? Ko je ta Mirela Rupić???Spisateljica??? Političarka???Samim pitanjem pokazuje koliko je umišljen, jer ako netko nije političar ili književnik, on ga jadan ne pozna.Ma daj seronjo. Dobro ti znaš tko je Mirela. To ti je majka male Lane, a mala Lana ti je kčer od tvog zeta. Vidiš stari licemjeru : Tvoja kčer nemože imati djete, pa je zet to djete dobio sa drugom.Zato se ne krevelji, nego se radije pitaj: Tko je i čiji je taj mali kojeg je moja kčer posvojila???

Komentiraj...
Vidi sve komentare