To je to što me zanima!

Vrdoljak: Veljko Bulajić je vodio brigadu partizana

Hrvatski redatelj smatra kako ga Veljko Bulajić proziva u medijima jer se boji podatka da je kao komesar vodio partizane koji su počinili zločine
Vidi originalni članak

Veljko Bulajić nedavno je optužio Antuna Vrdoljaka (79) da se neovlašteno koristio njegovim materijalima iz serijala 'Titovi memoari' dok je snimao dokumentarac 'Tito'. Vrdoljak je za Večernji list kazao da ga Bulajić proziva jer se boji jednog podatka. Vrdoljak je potom izjavio da je Bulajić bio komesar voda u Osmoj udarnoj crnogorskoj brigadi koja je izvršila velike zločine u Celju. Vrdoljak je zaključio da se Bulajić boji da će on nešto čačkati o tome. Otkrio je da je od HTV-a i Ministarstva kulture dobio šest milijuna kuna za šest nastavaka, a snimio ih je 12. Zetu Goranu Višnjiću (37) dao je ulogu u dokumentarnom serijalu jer je nalik Andriji Hebrangu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZumZumZg 07.05.2010.

    kako te nije sram disat prdekalo staro. Sve sto si postigo postigo si zahvaljujuci rezimu onom i ovom i turanjem glave u gu..ice Titi u Tudjmanu, sve na racun drzave a tako si i djecu odgoji..ma mrs smrade jedan...I ti imas obzira sebe zvat HRVATOM????

  • graziella 07.05.2010.

    Preglupo za komentar.Ulizica bio, ulizica ostao.

  • SunTzu 07.05.2010.

    vodio je partizsne dok si ti svoj nos drzo u Titovom Su.ku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare