To je to što me zanima!

Vrhunac party sezone: Lijepa Sementa nije odoljela Zrću...

Na omiljenoj plaži izvlači se maksimum zabave, pleše se i partija danju i noću, a dobru energiju i odličnu glazbu nije propustila niti Sementa Rajhard
Vidi originalni članak

Sezona partijanja na Zrću ulazi u veliko, završno finale. Iako je Hrvatska patila od silnog toplotnog udara, iako se čini da je ljeto u punom zamahu, ipak svi partijaneri znaju kako su dani sve kraći, i kako će uskoro čuveno Zrće opet postati samo pusta plaža nasuprot Velebita. 

Zato se iz postojećeg stanja stvari izvlači maksimum zabave, pleše se i partija danju i noću, a dobru energiju i odličnu glazbu nije propustila niti lijepa Sementa Rajhard, koja se sa svojim društvom odlično zabavljala u klubu NOA. 

Poznate face iz javnog života vole dolaziti u NOU, pa tako ne sumnjamo da će mnogi od njih klub posjetiti 15. i 16.8. kada tamo nastupaju velikani svjetske DJ scene, Robin Schultz i Steve Aoki. Završni i najslađi dio ljeta ipak je tek pred nama.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • --- DAVOR --- 07.08.2017.

    Narode podržite na portalima i javno REFERENDUM Stipe Petrine i ostalih protiv poreza na nekretnine a ne ove gluposti kojima nam mažu oči! Porez na nekretnine je porez NA ŽIVOT! Postajete najmoprimci u vlastitom stanu/kući jer ako ne platite porez eto milicije i marrššš deložacija slijedi!! Ovakvim textovima i sisama i guzicama samo vam odvlače pažnju sa onog bitnog da bi mogli u miru krast!!

  • 07.08.2017.

    lipa

  • [̲̅w̲̅] 07.08.2017.

    Cura je prelijepa, simpaticna.i lijepo pjeva. Cura za pozeliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare