To je to što me zanima!

Vrijeđa me što Harry priča da moja kći nikad nije imala obitelj

Meghanin polubrat je ispričao kako je Meghan kod njega provodila blagdane. Obitelj se često skupila, iako nisu živjeli zajedno. Prenio je riječi njihovog oca koji je ljut na princa
Vidi originalni članak

Bilo je zabavno družiti se s obitelji. Meghan je odradila sjajan posao. Moji su je odlično prihvatili, mi smo obitelj koju nikad nije imala, rekao je princ Harry (33) nakon ovogodišnje Božićne ceremonije gdje se njegova odabranica Meghan Markle (36) prvi put pojavila uz kraljevsku obitelj.

Na tu prinčevu izjavu prva se oglasila uvrijeđena polusestra.

- Odrasla je u velikoj obitelji koja je uvijek bila tu za nju. Nitko nije bio otuđen. Ona nije imala vremena za nas - napisala je na društvenoj mreži Samantha koja želi napisati knjigu u Meghaninom životu.

'BORBA' ZA MEGHAN Meghanina polusestra napala Harryja: Ona ima svoju obitelj

U međuvremenu se javio Meghanin polubrat Thomas Markle Junior (51). On tvrdi da je i njihov otac Thomas (72) jako povrijeđen.

- Svi smo u šoku. Meghan je kod mene provodila Božić. Skupila se cijela obitelj, stalno smo bili zajedno. Ne razumijem što Harry govori - izjavio je Thomas Junior.

BILA JE 'GLAVNA ZVIJEZDA' Meghan Markle i Harry slavili su Božić s kraljevskom obitelji

Dodao je da su pokušali što više vremena provoditi skupa iako nisu živjeli zajedno. Tvrdi kako je otac sve podredio Meghan. Thomas nije pričao s glumicom šest godina, a poziv na vjenčanje ne očekuje.

- Ako želi pozvat će me, zna gdje sam. To je na njoj, volio bih vidjeti svoju sestricu koju će cijeli svijet gledati u vjenčanici. Ako je otac ne želi otpratiti do oltara, onda bih ja to volio učiniti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PraznaSlama_1 01.01.2018.

    Pocela grebancija “obitelji” za svojih 5 min slave i novac. Najbolja je polusestra koja ce pisat knjigu o njoj.

  • Bogs_1 01.01.2018.

    Dobra neka obitelj. S bratom ne priča godinama, ne očekuje poziv na vjenčanje, sestra je nije vidjela, ali će pisati o njoj knjigu, a otac je otuđen. Ali ima obitelj.

  • stbbb 31.12.2017.

    Opet ovaj crvenokosi ljepotan.Koga uopce briga za njim i dinastijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare