To je to što me zanima!

Vrijednost vjenčanih darova Kim će udvostručiti i darovati

Kim se u kolovozu prošle godine udala za Krisa Humphriesa, a brak im je trajao 72 dana. Pola godine nakon vjenčanja starleta je odlučila što će s poklonima
Vidi originalni članak

Njezin brak bio je kratkog vijeka, no pokloni koje je dobila ipak će imati svrhu. Kim Kardashian (31) odlučila je u humanitarne svrhe donirati dvostruku vrijednost svojih poklona. Njihov iznos procjenjuje se na 570 tisuća kuna. 

- Zahvaljujem svima na velikodušnim darovima koje sam dobila za vjenčanje. Trebalo mi je neko vrijeme da ih sve pregledam, ali htjela bih da svi znaju da ću novac donirati u organizaciji Dream Foundation - poručila je Kim koja godinama surađuje s tom organizacijom. 

Kim se u kolovozu prošle godine udala za Krisa Humphriesa, a brak im je trajao 72 dana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • suncicaoblak 06.03.2012.

    Ni meni se ne sviđa njeno tijelo, jer uzimam u obzir da sva ta masa mora stati na visinu od 157 cm. I ono što volim na ženi - duge noge, ona nema. :)

  • žanna 06.03.2012.

    aaaa kako ovi novinari lupaju gluposti..ispod jedne slike napisali "pjevačica se prošle godine udala za Krisa.H."otkad je Kim pjevačica?????

  • chimpa29 05.03.2012.

    Lijepa žena, iako po mom guštu malo prejaka, ja više volim onako sladne djevojke sa trojčicom, četvorčicom i ne prevelika guza. No lice joj je savršeno. Na slikama vam takvo tijelo dobro izgleda, al uživo je to malo sigurno i drugačije. Al opet može se reć da je ona žena sa oblinama, za razliku od ovdje nekih krmača koje se tješe da su u njenom rangu "žene sa oblinama", al zapamtite da salo ne znači obline. Jednostavno - debele ste. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare