To je to što me zanima!

Vrištao od sreće: J. Hudson asistentu kupila kuću za Božić

Jennifer je svome dugogodišnjem asistentu priredila pravo iznenađenje za Božić. Kupila mu je kuću, a kada mu je predala poklon on nije mogao doći k sebi od sreće
Vidi originalni članak

Reakcija mog asistenta Waltera kada je saznao da sam mu kupila kuću za Božić, napisala je Jennifer Hudson (32) uz video koji je objavila na Instagramu.

Video prikazuje njezinog asistenta Waltera Williamsa kako vrišti od sreće i na kraju skoči na Jennifer kako bi joj zahvalio na poklonu. Sve je počelo tako što vidimo pjevačicu kako Walteru daje neke papire u njezinom dnevnom boravku u kojem je bilo još nekoliko ljudi. Ona je tada nonšalantno odšetala, a on je otvorio papire i iznenada počeo vrištati. Skakao je od sreće, a onda se zaletio prema Jennifer koja je pokušala pobjeći i skočio je nju te su tako zagrljeni pali na kauč.

- Što? Vau - jedino je što je presretni Walter uspio reći nakon što je dobio kuću na dar.

Jennifer i Walter poznaju se od osnovne škole, a ona za njega govori kako joj je najbliži prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Đo-MaračićMaki 04.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kung fu panda 04.01.2014.

    baš lijepo od nje

  • zmaja- 03.01.2014.

    Lijepa gesta i nema boljeg osjecaja od toga da nekoga ucinis sretnim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare