To je to što me zanima!

Vrsaljko poveo Kaju na svadbu, a na prstenjaku nosi novi prsten

Nogometaš i lijepa Slovenka Kaja navodno su već neko vrijeme u vezi, a šuška se da su zajedno dobili i kćer. Kaja je na svom Instagramu objavila proces priprema za vjenčanje Livakovića u Zadru
Vidi originalni članak

Manekenka Kaja Vidmar (26) pravila je društvo Šimi Vrsaljku (30) na vjenčanju Dominik Livakovića (27) čime je novopečeni par potvrdio svoju vezu. Naime, Kaja je prije nekoliko mjeseci rodila djevojčicu čije ime nije otkrila, a već se neko vrijeme šuška da je otac Šime, koji je njezin novi partner.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaja je na svom Instagram storiju objavila video frizure i šminke za vjenčanje, a u oznakama je otkrila da se radi o zadarskom vjenčanju. Kaja je kosu svezala u nisku svečanu punđu, a crnu kombinaciju upotpunila je crvenim ružom.

Vrsaljko i Kaja još nisu objavili zajedničku fotografiju, no suptilnim znakovima pokazali su da su zajedno.

MODNO USKLAĐENE Slovenka koja je navodno u vezi sa Šimom Vrsaljkom pozirala s kćerkicom i otkrila njezino ime

Obožavatelje je zaintrigirao prsten koji je Vrsaljko nosio na desnom prstenjaku, no čini se da je on ipak samo ukras.

O ljubavi između ove manekenke i nogometaša počelo se pričati krajem veljače, a ranije je otkrila i kako očekuje djevojčicu.

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator - rekla je Kaja o partneru.

POGLEDAJTE VIDEO: 3. EPIZODA SERIJALA ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 38

  • principessa02111988 19.06.2022.

    Još jedan idiot u nizu, obitelj je svetinja, i to uništi. Sad je kao sretan pa kad tad će ti se vratiti ne zaboravi, njegovoj ženi i sinu, nek Bog da put kojim će ići. A ova naslikavanja i preseravanja nevide nikud, vrijeme će pokazati.

  • Eva Maras 19.06.2022.

    Da je manekenka, vidi se po tome što je naušnice stavila naopako, prednju stranu naušnica  iza uha.

  • 19.06.2022.

    Institucija braka i sve ono za što se vežeš i prisegneš je čisto sranje. Nemoj se ženiti ako nisi u dobru i zlu zaista mislio. Nije brak bajka ali ne uliječi u njega da se rastaneš jer si slab i poročan. Ostani sam i uživaj. Ovo je idiotizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare