To je to što me zanima!

Vrsaljkova Kaja objavila prvu zajedničku fotku sa Šimom i kćeri Viktorijom: 'Moja obitelj'

O njihovoj vezi počelo se pisati krajem veljače, a postepeno su objavljivali privatne detalje s javnosti. Kaja je dijelila fotografije iz trudnoće, pa zatim bebe Viktorije prije nego što je otkrila identitet njenog oca
Vidi originalni članak

Slovenska manekenka Kaja Vidmar (24) objavila je zajedničku obiteljsku fotografiju s nogometašem Šimom Vrsaljkom (30) i malenom kćeri Viktorijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novopečena obitelj veselo je pozirala za fotografiju na kojoj su se uskladili u crno bijelim kombinacijama. Kaja je imala kratku bijelu haljinu s crnim točkicama, a malena Viktorija imala je uzorak s labudovima.

- Moja obitelj - napisala je Kaja kratko uz fotografiju, a Šime ju je odmah komentirao i stavio emotikon srca.

Brojni pratitelji javili su joj se u komentarima i poručili im da su predivna obitelj te da im žele puno sreće u ljubavi.

PROGOVORILA O LJUBAVI Kaja Vidmar o vezi s Vrsaljkom: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Podsjećamo, o njihovoj vezi počelo se pisati krajem veljače, a Kaja i Šime su vrlo postepeno objavljivali privatne detalje s javnosti. 

Tako je Kaja dijelila fotografije iz trudnoće, pa zatim bebe Viktorije prije nego što je otkrila identitet njenog oca. Objavila je i crtež s likovima koji u naručju drže dijete, i vrlo su nalik njima, i označila Vrsaljka. Time je zapravo i potvrdila njihovu ljubavnu vezu.

Naime, početkom godine počelo se pričati kako nogometaš i njegova supruga Matea više ne žive zajedno, a to su potvrdili i njegovi prijatelji. Šime je još prošle godine u lipnju izbrisao zajedničke fotografije, nakon čega ni ne nosi vjenčani prsten, a ubrzo nakon toga Matea je uklonila svoj profil.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 03.08.2022.

    Šta svi njega napadate..ni ona njegova bivša nije cviće..ali je pčelica.

  • Rara Avis_1 03.08.2022.

    Lijepa obitelj :) Neka im je sa srećom i u zdravlju!

  • simonairena 03.08.2022.

    bivsa zena avion za ovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare