To je to što me zanima!

Vrtoglava zarada: Wahlberg je najplaćeniji glumac na svijetu

Četrdesetšestogodišnji glumac koji je prije prijelaza u glumačke vode nastupao kao rapper pod imenom Marky Mark, dospio je na vrh popisa filmovima koji nisu oduševili kritičare
Vidi originalni članak

Američki glumac Mark Wahlberg na prvom je mjestu najplaćenijih glumaca na svijetu sa 68 milijuna dolara zarađenih u posljednjih godinu dana, piše časopis Forbes. 

Četrdesetšestogodišnji glumac koji je prije prijelaza u glumačke vode nastupao kao rapper pod imenom Marky Mark, dospio je na vrh popisa zahvaljujući filmovima poput "Transformers: Posljednji vitez" i "Very Bad Dads 2". 

Nijedan od dvaju filmova nije fascinirao kritičare niti je postigao veliku gledanost, no unaprijed ugovoren honorar priskrbio mu je poveću svotu novca bez obzira na uspjeh filmova. 

via GIPHY

Na drugome mjestu najbolje plaćenih je Dwayne Johnson, prošle godine prvi na popisu, koji je ove godine utržio 68 milijuna dolara, a treći je Vin Diesel sa zarađenih 54,5 milijuna dolara. Slijedi ga Adam Sandler sa svotom od 50,5 milijuna. 

Na petom je mjestu Jackie Chan, a slijede ga Robert Downey Jr, Tom Cruise te tri zvijezde Bollywooda, Shah Rukh Khan, Salman Khan i Akshay Kumar.

Zarada koju su prošle godine ostvarile glumice puno je manja nego ona koju su utržili njihiovi muški kolege. 

Prošli je tjedan objavljeno da je najbolje plaćena glumica na svijetu oskarovka Emma Stone sa "samo" 26 milijuna dolara zarađenih tijekom proteklih 12 mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Poison Ivy † 24.08.2017.

    Meni osobno je puno bolji i draži glumac njegov stariji brat Donnie Wahlberg, a svakako je i bolji glazbenik (New Kids On The Block). Mark mi je totalno pao u očima nakon što je izašao iz zatvora, postao slavan i obogatio se, ali nikada mu nije palo na pamet makar malo novčano kompenzirati izbijanje oka svojoj žrtvi.

  • 24.08.2017.

    počeo kao pjevač marky mark ,,imao je dobrih filmova,on sam ne zna koliko para ima...

  • Emanuela13 24.08.2017.

    Ima on i dobrih filmova....Recimo Patriots Day :D Iznenađujuće je, da je on najplaćeniji jer smo navikli na Cruisea, Willisa, Clooneya, ali kad malo bolje pogledam, ni Clooney nema neke fantastične filmove, pa je bio među najplaćenijima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare