To je to što me zanima!

Vruća zabava: Ervin je uživao u društvu svodnice Marike

KRALJICE NOĆI Prijateljicu sestara Šegetin osudili su zbog podvođenja bodybuilderice koja se seksala s muškarcima za cijenu od 300 do 500 eura, a novac je dijelila sa svodnicom
Vidi originalni članak

Nije ti to trebalo, gdje si baš madam našao, napisali su prijatelji Ervina Mujakovića (25) ispod fotografije koji je objavio na društvenoj mreži.

S Marikom Tomljanović Kiprijanovski (27) Sarajlija se zabavljao u zagrebačkom narodnjačkom klubu u društvu sestara Šegetin.

- Ne vidim u čemu je problem. Pozirao sam s njom kao i s puno drugih ljudi u klubu – kaže Ervin koji nema pojma o Marikinoj prošlosti. 

Mariku, kćer osuđivanog svodnika koji ju je u posao uveo sa 16 godina, na zagrebačkom sudu 2011. uvjetno su osudili na godinu dana zatvora. Podvodila je bodybuildericu koja se seksala s muškarcima za cijenu od 300 do 500 eura, a novac je dijelila sa svodnicom. Marika se trebala pojaviti i kao svjedok na suđenju Ivi Sanaderu u aferi Ina-Mol, ali je to sud odbio. Barbara Šegetin (27) kaže da su Mariku slučajno sreli u klubu jer su sjedili stol do stola.

- Nije mi ništa loše napravila – komentirala je Barbara prijateljičino privijanje uz Ervina.

 
Idi na 24sata

Komentari 40

  • felipe 14.02.2016.

    Ervin shvatio da mora platiti, pa bolje ovako da ne mora i gugutati.... :D

  • irinn 14.02.2016.

    Liči na Barbaru

  • čitateljica28 14.02.2016.

    Ervine, to nije lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare