To je to što me zanima!

'Vruće' na Neki to vole vruće: Gaćice su letjele na sve strane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PARTY ZA EKIPU Nakon koncerta Đimi i Šomi su pokupili čipkaste ‘trofeje’ i odnijeli ih kući. Šale se da je to pravi razlog zašto su već 30 godina na sceni
Vidi originalni članak

Dva i pol sata duo Neki to vole vruće zabavljao je svojim hitovima obožavatelje koji su u subotu napunili novozagrebački klub Metropolis.

Već tradicionalno na pozornicu je Silvestru Dragoju Šomiju (52) i Miroslavu Staniću Đimiju (52) doletjelo nekoliko čipkastih gaćica rasplesanih obožavateljica. Đimi ih je sve objesio na svoj stalak za mikrofon i s njima je pjevao do kraja koncerta. U prvim redovima pred pozornicom ‘razbacivala’ se i Sanja Doležal (50), koja je s kolegom Vladimirom Kočišem Zecom (65) došla podržati prijatelje. Oduševila se kad je na pozornicu izašla Šomijeva supruga Branka Delić i s mužem otpjevala “Opasan plan”. 

Kočiš Zec je pak nasmijao publiku popevši se na pozornicu da Šomija proglasi dobitnikom izmišljene nagrade ‘Zlatna palma’ za najveći nos. Koncert, na kojem su promovirali aktualni singl ”Čudesna žena”, protekao je u prijateljskoj atmosferi te su se Šomi i Đimi stalno šalili s publikom, koja im je neprestano dovikivala: “Bravo, dečki”. Za bis su još jednom otpjevali “Reci da” nakon čega je Đimi uzeo poklonjene gaćice i otišao s pozornice.

- Pokupio sam trofeje, to je zapravo razlog zašto pjevamo - našalio se glazbenik, koji je nakon koncerta kazao da je zadovoljan odazivom publike. 

 Prve redove ispunili su mladi fanovi od kojih neki nisu bili ni rođeni kad je bend bio na vrhuncu slave.

- Neke naše pjesme postale su evergreeni i to je nešto najvrednije u muzici, da tvoje pjesme ostanu za nove generacije - zaključio je Đimi.     

Idi na 24sata

Komentari 32

  • micek 23 17.03.2014.

    Neka,mene oni podsjećaju na neka sretnija vremena od ovih današnjih

  • bubamara2103 17.03.2014.

    ...i da je Johnny skinuo svoj stari jeans...

  • Dalby 17.03.2014.

    Gitarista im je pravi kalibar, ima Konzumcastera od 400 kn!

Komentiraj...
Vidi sve komentare