To je to što me zanima!

'Vruće': Zgodna Ana Majhenić zavodi seksi plesom na šipci

Kako izgledaju njezini treninzi pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama koji su bili oduševljeni seksi plesom, ali i Aninom skladnom linijom
Vidi originalni članak

Anu Majhenić (35) ima novi seksi hobi. Atraktivna glumica i radijska voditeljica počela se baviti plesom na šipci. Kako izgledaju njezini treninzi pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama koji su bili oduševljeni seksi plesom, ali i Aninom skladnom linijom.

Novim hobijem (i skladnom linijom) zasigurno je oduševljen i njezin dečko Ivan Herceg (35). Par se zbližio na setu serije 'Zlatni dvori' , a zajedno su se pojavili na dodjeli Večernjakove ruže 31. ožujka.

Ana je početkom travnja nastupala u Umagu s predstavom 'Na zlu putu' Dražena Ferenčine i Ivan je otputovao s njom. Otišli su i na kratki odmor u Rovinj te je glumac iz poznatog restorana objavio fotografiju i pohvalio se da uživa. 

Majhenić nije željela komentirati svoju vezu s Hercegom, no potvrdila je da više nije u vezi s dugogodišnjim dečkom, novinarom Arsenom Oremovićem (50).

Herceg je godinu dana bio je u vezi s bivšom manekenkom Anitom Dujić (33), koja je radila kao dekoraterka seta telenovele 'Kud puklo da puklo'. Navodno su prekinuli u kolovozu prošle godine, no nisu htjeli govoriti o tome.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Deleted user 16.07.2017.

    prvo porno uradak na jutube onda se postaje zvijezda

  • nerminius 16.07.2017.

    Na šipci??!!

  • Babaluji x 16.07.2017.

    mala ima super tijelo za svoje godine ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare