To je to što me zanima!

'Vrući' poljupci: Anči navalila na Luciju, a Anezi ljubila Luku

Luka i Anezi su se sinoć povukli u spavaću sobu gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali dok se oko njih čulo samo hrkanje
Vidi originalni članak

U sklopu tjednog zadatka, obaranje Guinnessovih rekorda, stanari su dobili novi, 'vrući' zadatak. Moraju pokušati oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati. Zadatak je stanarima pročitao Antonio, a čim su čuli o čemu se radi krenule su burne reakcije. 

Kapetanice timova, Lidija i Ljiljana, odabrale su tko će biti parovi koji će pokušavati oboriti rekord, a sve nade Lidijin tim je polagao u Anči i Luciju, dok se Ljiljana nada da će njezinom timu pobjedu donijeti Anezi i Luka.

Ovaj zadatak sigurno se najviše svidio Anezi (31) koju po mnogima najšarmantniji stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović (24) već 'mota oko malog prsta'. Pjevačica je svoje 'muke' podijelila s cimerom Tomislavom Rosom (26).

POPUSTILI STRASTIMA Anezi i Luka završili u krevetu: 'Suzdržavam se od poljubaca'

- Rekla sam mu 'Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe, da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava - prepričala je Anezi što je rekla Luki. Par se sinoć povukao u spavaću sobu gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući.

Cijelo vrijeme su si šaputali dok se oko njih čulo samo hrkanje, a činilo se kao da Luka izvode neke 'manevre' ispod popluna. 

Ipak, pjevačica nije jedina koja se našla na Lukinu 'udaru'. Ovog je puta krenu zadirkivati, točnije, 'žicati' komplimente od BB novopridošlice Lidije Marić (46).

KRALJICA OKRŠAJA Lucija se oporavlja od velike svađe s Anezi, a tješi ju Max

- Jesam li zgodan? - upitao je Rok simpatičnu Ribicu. Nakon što ga je crvenokosa Lidija pohvalila da je zgodan, Luka ju je zamolio jednu, njemu bitnu stvar.

- Možeš mi komotno to svako jutro govoriti - dobacio joj je Luka i rekao da sada odlazi. Stanari se nisu prestali smijati na njegovu izjavu.

Pogledajte najbolje provale u Big Brotheru!

Pročitajte sve skandale koji su se dogodili u Big Brotheru: kad je pao prvi seks, a kad je pao prvi brak. 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • davor430 21.02.2018.

    Mmm lucija se super ljubi, a ova anci nemoze usne micati od silne plastike sva se ukocila....a anezi je prica za sebe....cura zna znanje predobro se ljubi, a mali lukica se isto ukocio sav haha

  • yocko 21.02.2018.

    Ne kužim šta ove stare preko šezdesetak g.ovdje komentiraju ove mlade npr.Luku i sve ostale da nisu zgodni, da mi je vidjeti njih kako one izgledaju..

  • milivojka 21.02.2018.

    Ne gledam ovu lakrdiju osim što pročitam nešto o njima ali dovoljno da bi rekla da je ovo nešto najodvratnije što može biti. Ovo treba prekinuti za dobrobit svih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare