To je to što me zanima!

Vukojevićeva žena je bila Miss Hrvatske: Prekid pa vjenčanje

Par je započeo vezu 2008., kad je nogometaš igrao za ukrajinski klub Dinamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se ona godinu dana kasnije preselila u Kijev
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš zagrebačkog i kijevskog Dinama, Ognjen Vukojević (36), glavna je tema medija nakon što je optužen da je prijetio supruzi Andreji (38).

Nekadašnji hrvatski reprezentativac dovezen je na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, a nakon što je dao iskaz pustili su ga da se brani sa slobode.

- Odredili su mu mjere opreza - udaljenje iz doma i mjera zabrane pristupa supruzi bliže od 200 metara - rekao nam je Vukojevićev odvjetnik Nikola Mandić.

PRIJAVLJEN ZA PRIJETNJE Vukojević ne smije prilaziti supruzi bliže od 200 metara

Vukojevićeva supruga prijavila ga je da joj je prijetio u alkoholiziranom stanju. Inače, Andreja se djevojački preziva Ćupor, a javnost je pamti kao Miss Hrvatske 2000. Nakon izbora za Miss svijeta, upisala je studij ekonomije.

Fakultet je završila i zaposlila se na direktorskoj poziciji. Par je započeo vezu 2008., kad je Vukojević igrao za ukrajinski klub Dinamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se ona godinu dana kasnije preselila u Kijev.

Prekinuli su 2010., a o razlozima nisu htjeli govoriti. Ipak, tada su ostali u dobrim odnosima, a za vrijeme njihove 'pauze', Andreja je bila u vezi s kolegom Igorom Garačom. Četiri godine nakon prekida Ognjen i Andrea su obnovili vezu te su se zaručili.

 - Istina je, naša je dugogodišnja ljubav okrunjena zarukama i djetetom koje bi na svijet trebalo stići na moj rođendan u prosincu. Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju - rekao je tada nogometaš za Story

Golupčići su se vjenčali 2016., a u prosincu iste godine dobili su sina Luku. Inače, Vukojević je prije Andreje ljubio novinarku Fani Stipković (37).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 100

  • pika_slika 11.05.2020.

    niste napisali da je pjevala u E. T. u

  • serendipity26 10.05.2020.

    A pogle Rolex i Valentino na njoj.. da je pametan trebao joj je dati šup kartu davno.. sigurno je ona to zaradila. A u ostalom zašto se uopće netko treba vjenčati.. ako te volim onda te volim i bez papira..

  • JoleJolic 10.05.2020.

    Kad lova burgija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare