To je to što me zanima!

Vukov Colić se vraća na male ekrane: Vodi kulinarsku emisiju

Karmela na katoličkoj televiziji Laudato TV ima kulinarsku emisiju 'Recepti svete Hildegarde'. Prikazivat će se utorkom i nedjeljom u poslijepodnevnim satima, a četvrtkom u jutarnjim
Vidi originalni članak

Voditeljica Karmela Vukov Colić (50) nakon 30 godina duge suradnje dala je otkaz na HRT-u, a ubrzo se našla usred novog projekta. Nedavno je odradila prvu emisiju na studentskom radiju UNIOS, ali to nije sve. 

Karmela na katoličkoj televiziji Laudato TV ima kulinarsku emisiju 'Recepti svete Hildegarde'. Prikazivat će se utorkom i nedjeljom u poslijepodnevnim satima, a četvrtkom u jutarnjim. 

- Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po receptima svete Hildegarde. Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost - glasi najava emisije koja kreće s emitiranjem u nedjelju, 3.3.

Karmela voli kuhati zbog čega vodi i kulinarski blog pod nazivom 'Ciao Karmela'. Na njemu piše razne recepte, a novim angažmanom pohvalila se na svom Facebook profilu. 

- Snimamo - bila je kratka voditeljica, a prijatelji ispitivali su kada kreću njezine kulinarske avanture. 

BOGATAŠICA IZGUBILA MILIJUNE ILI JE SVE SAMO GLUMA? 'Ne razumijem zašto poznati rade ovakve nebuloze'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 27.02.2019.

    Joj daj sad svi odjednom kuhaju i svi su kuhari! Treba to zabranit! Ko po struci nije kuhar nema sta kuhat!!!!

  • plik 27.02.2019.

    pa logično je da, kao žena koja njeguje i živi iskonske, katoličke, obiteljskih vrijednosti, bude djelatnica Laudato TV-a... očekujemo vlastiti kutak i za Simonu... :)))

  • nepoželjan 26.02.2019.

    kakav je to nekad bil komad na Z3 televiziji....svi smo za njom slinili...a onda je neki vrag u nju ušel a nije si dala dobro utjerati

Komentiraj...
Vidi sve komentare