To je to što me zanima!

'W. Houston će umrijeti za par mjeseci zbog kokaina'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako su mnogi mislili da će se pjevačica napokon riješiti svoje ovisnosti nakon rastave od Bobbyja Browna, Whitney je ipak nastavila sve po starom
Vidi originalni članak

Whitney Houston je hodajući mrtvac. Sa količinom droge koju sada kupuje ona neće dugo poživjeti. Bit će mrtva za nekoliko mjeseci, otkrio je njezin prijatelj Marlon David. Whitneyjini prijatelji tvrde da je njezin tim kontaktirao novog dilera koji joj je u lipnju za turneju po Europi nabavio kokain u vrijednosti od oko 33 tisuće kuna. Navodno je čak i za vrijeme intervjua kod Oprah Winfrey tvrdila da se riješila ovisnosti iako je i tijekom intervjua bila prilično nadrogirana, tvrdi drugi izvor blizak pjevačici. Iako su mnogi mislili da će se Whitney riješiti svoje ovisnosti  nakon rastave od Bobbyja Browna, ona je ipak nastavila po starom. U travnju ove godine otkazana su joj bila četiri koncert u Parizu. Tada je bila hospitalizirana zbog navodnih respiratornih problema.
- Moj prijatelj u Švicarskoj dila kokain. Jedan od zaposlenika Whitney Houston nazvao ga je i rekao da se Whitney želi zabaviti - kazao je Marlon za National Enquirer.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gucica 19.07.2010.

    Kako se slavni upropaste sa drogom ili alkoholom to je čudo! Pa ako neznaj kud bi sa lovom neka dođu u Hrvatsku i smanje nam državni dug!

  • user_41713 19.07.2010.

    Problem kod crnaca je sto oni imaju sire nosnice pa mogu povuc vise odjednom nego mi bijelci. Inace neznam sta oni vide u toj koki. Probao sam jedanput i nije mi se svidjela. Hvala bogu. Bolje bi joj bilo da pusi vutru kao i svi drugi rastafarijanci.

  • dzudzan 19.07.2010.

    Droga je zela. Šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare