To je to što me zanima!

WAGsice napadaju: Dok su žene bavarskog diva tajnovite, cure iz 'kluba šeika' rade skandale...

Propali brak ima i Marco Verratti, koji je zbog atraktivne Jessice Aidi ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece. O manekenki se malo zna, više voli fotkanje od priča
Vidi originalni članak

Pred nama je najveća utakmica ove čudne nogometne sezone. Sukobljavaju se dva potpuno različita kluba, koja apsolutno dominiraju svojim ligama. S jedne strane Bayern, bogati bavarski div koji je već desetljećima u samom vrhu svjetskog nogometa, te superbogati 'klub šeika' PSG, koji je sa stotinama milijuna eura u posljednjih nekoliko godina postao jak igrač na europskoj sceni.

Znamo da je uvod nogometni, a ovo je rubrika show, ali baš kao među klubovima, postoji velika razlika u njihovim WAGsicama. Kao predstavnice Bayerna odabrali smo suprugu našeg nogometaša Ivana Perišića - Josipu, suprugu Thomasa Mullera - Lisu, suprugu Thiaga Alcantare - Juliju te djevojku Joshue Kimmicha, Linu Meyer.

Njima je zajednička jedna stvar - sve su u dugim vezama, oko njih se ne vežu nikakvi skandali te nisu među onima koje svaki trenutak svojeg života pokazuju na Instagramu. Pa ajmo malo o njima... Ivan i Josipa Perišić u vezi su od srednje škole, u braku su osam godina i imaju dvoje djece. O Josipi se ne zna puno, ali kad može, prati utakmice svojeg supruga.

Žena Thiaga Alcantare Julia navodno nakon ove utakmice ne želi ostati više u Münchenu. Suvlasnica je hotela u Španjolskoj i želi se vratiti u domovinu kako bi proširila biznis. U sretnom su braku pet godina.

Zatim imamo Lisu Muller, uspješnu jahačicu konja, koja voli pogledati utakmice Bayerna, a i njezin suprug rado gleda nju kako nastupa. Zajedno posjeduju dva konja.

I zadnja, ali ne najmanje bitna je Lina Meyer, djevojka Joshue Kimmicha. U vezi su sedam godina, a neko vrijeme živjeli su razdvojeno jer je Lina završavala pravni fakultet. Veza na daljinu je uspjela. Iz svega ovoga se vidi da im je glavna odlika stabilnost, baš kao i klubu.

A PSG-ovke? Gdje početi? Pa možda od Neymarove djevojke - Natalie Barulich. Natalijin otac je Hrvat, majka Kubanka, bavi se manekenstvom i zadnjih nekoliko mjeseci je u sretnoj vezi sa sjajnim Brazilcem.

Neymaru ovo nije prvi put da je 'pao' na djevojku s Balkana, prije nekoliko godina zaludila ga je bujna starleta Soraja Vučelić. Od Soraje do Natalije povezali su Neymara s desetak raznih ljepotica, a sad se, barem privremeno primirio.

JOSIPA ODUŠEVILA IZGLEDOM 'Bravo Perišiću na izboru bolje polovice, jedina bez silikona...'

Mira zato malo ima u životu Maura Icardija, čija je supruga nogometna menadžerica Wanda Nara. Koja je prije braka s Maurom bila u braku s njegovim prijateljem, također nogometašem, Maxijem Lopezom. Koja često završava na naslovnicama zbog skandala u pregovorima s klubovima.

Propali brak, ali ne ovoliko dramatičan, ima i Marco Verratti, koji je zbog atraktivne Jessice Aidi ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece. O manekenki se malo zna, više voli fotkanje od priča.

I za kraj tu je PSG-ov Nijemac Julian Draxler. On je deset godina bio u vezi s Lenom Stiffel, koju je znao još od osnovne škole, ali onda su naglo prekinuli. Bivša mu djevojka nije imala ni profile na društvenim mrežama, ali zato ih nova ima.

I tako ju je Julian navodno i primijetio. Prohodali su taman pred početak karantene, a onda su odlučili i živjeti skupa dok je sve 'pod ključem'. Kažu da su se sjajno zabavili...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sljastrava 23.08.2020.

    Ovo je dokaz koliko su muskarci glupi🤣🤣🤣🤣

  • Haen 23.08.2020.

    Možda sam ja ograničen , ali mi nije jasno kako neki muškarac može oženiti neku ženu a svjestan je da je ona sa njim samo zbog novca ???? Zar je moguće da netko tko se smatra muškarcem sa velikim m , može imati tako nisko samopoštovanje ???? Ponavljam , možda sam ja ograničen

Komentiraj...
Vidi sve komentare