Obavijesti

Show

Komentari 8

WAGsice napadaju: Dok su žene bavarskog diva tajnovite, cure iz 'kluba šeika' rade skandale...

WAGsice napadaju: Dok su žene bavarskog diva tajnovite, cure iz 'kluba šeika' rade skandale...
18

Propali brak ima i Marco Verratti, koji je zbog atraktivne Jessice Aidi ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece. O manekenki se malo zna, više voli fotkanje od priča

VIDEO

Pred nama je najveća utakmica ove čudne nogometne sezone. Sukobljavaju se dva potpuno različita kluba, koja apsolutno dominiraju svojim ligama. S jedne strane Bayern, bogati bavarski div koji je već desetljećima u samom vrhu svjetskog nogometa, te superbogati 'klub šeika' PSG, koji je sa stotinama milijuna eura u posljednjih nekoliko godina postao jak igrač na europskoj sceni.

Bayern at the Oktoberfest 2019.

Znamo da je uvod nogometni, a ovo je rubrika show, ali baš kao među klubovima, postoji velika razlika u njihovim WAGsicama. Kao predstavnice Bayerna odabrali smo suprugu našeg nogometaša Ivana Perišića - Josipu, suprugu Thomasa Mullera - Lisu, suprugu Thiaga Alcantare - Juliju te djevojku Joshue Kimmicha, Linu Meyer.

Njima je zajednička jedna stvar - sve su u dugim vezama, oko njih se ne vežu nikakvi skandali te nisu među onima koje svaki trenutak svojeg života pokazuju na Instagramu. Pa ajmo malo o njima... Ivan i Josipa Perišić u vezi su od srednje škole, u braku su osam godina i imaju dvoje djece. O Josipi se ne zna puno, ali kad može, prati utakmice svojeg supruga.

Žena Thiaga Alcantare Julia navodno nakon ove utakmice ne želi ostati više u Münchenu. Suvlasnica je hotela u Španjolskoj i želi se vratiti u domovinu kako bi proširila biznis. U sretnom su braku pet godina.

Child expects_Thiago is leaving Doha early.

Zatim imamo Lisu Muller, uspješnu jahačicu konja, koja voli pogledati utakmice Bayerna, a i njezin suprug rado gleda nju kako nastupa. Zajedno posjeduju dva konja.

firo: 07.10.2018, FC Bayern Munich. Munich visit the Oktoberfest

I zadnja, ali ne najmanje bitna je Lina Meyer, djevojka Joshue Kimmicha. U vezi su sedam godina, a neko vrijeme živjeli su razdvojeno jer je Lina završavala pravni fakultet. Veza na daljinu je uspjela. Iz svega ovoga se vidi da im je glavna odlika stabilnost, baš kao i klubu.

FC Bayern Munich makes Oktoberfest visit

A PSG-ovke? Gdje početi? Pa možda od Neymarove djevojke - Natalie Barulich. Natalijin otac je Hrvat, majka Kubanka, bavi se manekenstvom i zadnjih nekoliko mjeseci je u sretnoj vezi sa sjajnim Brazilcem.

Neymaru ovo nije prvi put da je 'pao' na djevojku s Balkana, prije nekoliko godina zaludila ga je bujna starleta Soraja Vučelić. Od Soraje do Natalije povezali su Neymara s desetak raznih ljepotica, a sad se, barem privremeno primirio.

'Bravo Perišiću na izboru bolje polovice, jedina bez silikona...'
'Bravo Perišiću na izboru bolje polovice, jedina bez silikona...'

Mira zato malo ima u životu Maura Icardija, čija je supruga nogometna menadžerica Wanda Nara. Koja je prije braka s Maurom bila u braku s njegovim prijateljem, također nogometašem, Maxijem Lopezom. Koja često završava na naslovnicama zbog skandala u pregovorima s klubovima.

Propali brak, ali ne ovoliko dramatičan, ima i Marco Verratti, koji je zbog atraktivne Jessice Aidi ostavio suprugu s kojom ima dvoje djece. O manekenki se malo zna, više voli fotkanje od priča.

I za kraj tu je PSG-ov Nijemac Julian Draxler. On je deset godina bio u vezi s Lenom Stiffel, koju je znao još od osnovne škole, ali onda su naglo prekinuli. Bivša mu djevojka nije imala ni profile na društvenim mrežama, ali zato ih nova ima.

I tako ju je Julian navodno i primijetio. Prohodali su taman pred početak karantene, a onda su odlučili i živjeti skupa dok je sve 'pod ključem'. Kažu da su se sjajno zabavili...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin