To je to što me zanima!

'Warzone': Yoko Ono izdaje novi album s porukom mira

Odrastala je u Tokiju i New Yorku, a postala je zvijezda kada je upoznala Lennona i postala njegova druga supruga. Par je iskoristio publicitet i na medeni mjesec u Amsterdamu pozvao novinare
Vidi originalni članak

Yoko Ono (85) najavila je  da će izdati novi album, kazavši kako je njezina životna poruka mira krajnje potrebna 2018. godine. Album nazvan "Warzone" ("Ratna zona") bit će objavljen 19. listopada i na njemu će biti pjesme nastale u razdoblju od 1970., zaključno s legendarnom pjesmom "Imagine," njezinom pacifističkom himnom koju je napisala s pokojnim suprugom Johnom Lennonom.

ZA SREĆU Praznovjerni rituali kreativaca: Dali, Kahlo, dr. Seuss, Picasso

- Svijet je u kaosu. Svima je sve jako teško -  kazala je, a u priopćenju njezinih predstavnika stoji kako 'nije prekasno da se svijet promijeni. Sada nam treba Yoko više nego ikad'.

Producent albuma na kojemu je 13 pjesama njezin je sin Sean Ono Lennon.  Yoko Ono je kazala da već radi na drugom albumu. 

SLAVNE MUZE UMJETNIKA Totalno ovisan i zaluđen: Ona je bila centar njegovog svijeta

Odrastala je u Tokiju i New Yorku, a postala je zvijezda kada je upoznala Lennona i postala njegova druga supruga. Par je iskoristio publicitet i na medeni mjesec u Amsterdamu pozvao novinare koji su ih zatekli kako leže u krevetu hotelske sobe i razgovaraju o miru u svijetu. To je bio njihov prosvjed protiv Vijetnamskog rata.

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Yoko Ono je postala mirovna aktivistica i nastojala je sačuvati Lennonovo naslijeđe nakon što je on ubijen ispred njihova stana u New Yorku 1980.

VIDI OVO: Otkriveni novi detalji o predoziranju Demi Lovato.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mali zeleni prigorec 25.07.2018.

    Na prvi pogled sam mislio da je George Takei iz zvjezdanih staza.

  • MarijanaStoch 25.07.2018.

    Na svijetu nikad nije bilo bolje. Osaju neki neinteligentni narodi koji se zabavljaju islamom i socijalizmom, pa im je loše. Ali to je njihov problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare