To je to što me zanima!

Weasley iz 'Harryja Pottera' je postao tata: Georgia je rodila...

Par je rekao kako su sada ponosni roditelji male djevojčice, samo mjesec dana nakon što su potvrdili kako čekaju svoje prvo dijete. Sretnu vijest potvrdio je glasnogovornik glumca za strane medije
Vidi originalni članak

Glumac Rupert Grint (31), koji je najpoznatiji po ulozi Rona Weasley iz franšize 'Harry Potter', s djevojkom Georgijom Groome (28) dobio je dijete, piše Daily Mail

Par je rekao kako su sada ponosni roditelji male djevojčice, samo mjesec dana nakon što su potvrdili kako čekaju svoje prvo dijete. Sretnu vijest potvrdio je glasnogovornik glumca za strane medije. 

Par je u vezi od 2011. godine. Šuškalo se da su se vjenčali, ali njih dvoje nikad nisu potvrdili tu vijest. Paparazzi su ih prije mjesec dana 'ulovili' kako šetaju gradom, a Georgija je već imala trudnički trbuščić.

- Rupert Grint i Georgia Groome uzbuđeni su što mogu podijeliti vijest da očekuju bebu, a u ovim trenucima mole za privatnost - rekao je tada glasnogovornik glumca.

Rupert je ranije jednom prilikom nagovijestio da par priželjkuje prinovu u bližoj budućnosti.

- Čudno se osjećam s 30. Ne znam što budućnost nosi. Jednostavno se namjeravam opustiti i nastaviti glumiti zanimljive likove, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Volio bih se smiriti i uskoro imati djecu. Što mislite, bih li sina trebao nazvati Ron? Dobro je to ime, ali vjerojatno neću - rekao je Rupert povodom svog 30. rođendana. 

Georgia je također glumica, najpoznatija po ulozi u komediji 'Angus, tange i pravo pravcato ljubljenje' iz 2008. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Šarić
#zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare