To je to što me zanima!

Weinsten će se predati policiji: Podigli optužnicu protiv njega

Nadjačao me. Predala sam se, rekla je Lucia koja je u vrijeme napada bila studentica glume. Producent ju je pozvao da mu dođe za nekoliko dana u njegov ured u filmsku kompaniju
Vidi originalni članak

Rekla sam mu nekoliko puta: 'Ne želim ovo, stani, nemoj. Pokušala sam pobjeći, no možda se nisam dovoljno potrudila. Nisam ga htjela udariti ili se tući s njime, ispričala je Lucia Evans (36) za magazin The New Yorker. Zbog Lucijine optužbe da ju je producent Harvey Weinstein (66) prisilio 2004. na oralni seks očekuje se da će se on predati njujorškim vlastima, piše američki Daily News. Weinstein i njegov odvjetnik nisu željeli komentirati slučaj. 

NAPOKON JE PROGOVORILA Thurman: Weinstein me gurnuo na pod, a onda se počeo skidati

- Nadjačao me. Predala sam se - rekla je Lucia koja je u vrijeme napada bila studentica glume. Kako tvrdi upoznala je Weinsteina u noćnom klubu u New Yorku u vrijeme kada je započinjala glumačku karijeru i pokušala se 'probiti'. Producent ju je pozvao da mu dođe za nekoliko dana u njegov ured u filmsku kompaniju Miramax.

ROSE MCGOWAN 'Weinstein mi je poslao poruku, ne znam odakle mu moj broj'

GEORGINA CHAPMAN Weinsteinova žena: Mislila sam da su optužbe svih žena lažne

- Kada sam došla, ubrzo mi je zgrabio glavu i gurnuo ju u svoje međunožje - prisjetila se Lucia. Zbog vrste optužbi, na slučaj nije nastupila zastara, a uz seksualno zlostavljanje pojavili su se neki dokazi protiv Weinsteina za financijsku prevaru. Ipak ne zna se hoće li odmah njujorški tužilac podići optužnicu i za to. 

Producenta je preko sto žena optužilo za seksualni napad ili silovanje, a među njima su i poznate glumice poput Gwyneth Paltrow (45), Ashley Judd (50) i Angeline Jolie (42). Unatoč velikom broju žrtava koje su javno prozvale Weinsteina, on i dalje tvrdi kako nije učinio ništa pogrešno.

I JOŠ BROJNIM SURADNICIMA Tarantino tuži Weinsteina: Nije mu isplatio milijune za filmove

Njujorške vlasti istražuju i optužbe glumice Paz de la Huerta (33) da ju je producent silovao dva puta 2010. Huerta je prijavila napad policiji prošle godine u listopadu. Weinsteina istražuje i policija u Los Angelesu i Londonu. 

SKANDAL SE NASTAVLJA Glumica Ashley Judd: Harvey Weinstein mi je uništio karijeru

NOVI PROJEKT Pitt snima film o holivudskom zlostavljaču žena - Weinsteinu

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Karadarko_1 26.05.2018.

    Preko - -cke do zvijezda.

  • fazer 25.05.2018.

    Čitajući ove komentare imam osječaj da smo moralno i psihički otišli k vragu

  • alija98 25.05.2018.

    Mene hdz siluje trideset godina,a ja stalno govorim NE. Kome da se zalim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare