To je to što me zanima!

Weird Al Yankovich otkrio sočne detalje o odnosu sa Madonnom: Iskreno, ima istine u tom svemu

Trailer za film 'Weird: The Al Yankovic Story' prikazuje scenu ljubljenja Yankovica i Madonne. Obožavatelji su odmah bili znatiželjni o autentičnosti ovog odnosa, pa je Al i odgovorio
Vidi originalni članak

Parodija o životu 'Čudnog Ala' Yankovica je natjerala fanove da se zapitaju jesu li se scene u filmu stvarno dogodile ili je u pitanju samo razrađena mašta glavnog aktera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trailer za film 'Weird: The Al Yankovic Story' prikazuje scenu ljubljenja Yankovica i Madonne. Obožavatelji su odmah bili znatiželjni o autentičnosti ovog odnosa na ekranu, toliko da su počeli tražiti odgovore na internetu - na veliko veselje samog Ala.

O tome je tvitao u rujnu, a u novom intervjuu u emisiji 'The Tonight Show With Jimmy Fallon', Yankovic je otkrio stvarnu prirodu svog odnosa s 'Materijalnom djevojkom'.

- Očito je da se nešto događa sa mnom i Madonnom u traileru. A svi se pitaju: ‘Je li se to stvarno dogodilo? Jesu li se nešto dogodilo između Ala i Madonne? - rekao je.

Rekao je da iako 'postoji nekoliko malih zrnaca istine posutih po biografskom filmu', njegova 'vruća' scena s Madonnom je fikcija.

RADCLIFFE JE SRETAN ZBOG ULOGE 'Harry Potter' u novom će filmu utjeloviti glazbenika porijeklom s ovih prostora, snimat će ubrzo

- Usput, naša je veza platonska - pojasnio je prije nego što je dodao: 'Jedini put kad sam je zapravo sreo bilo je 1985. godine. Razgovarao sam s njom možda oko 45 sekundi iza pozornice. Dakle, to je opseg odnosa.

Jimmy se nadovezao, pitajući Ala:

- I ona je u cijelom filmu?

63-godišnji Yankovic se nasmijao i rekao:

- Oh, ona je veliki dio filma!

U filmu ekscentrični Ala glumi Daniel Radcliffe, a Madonnu Evan Rachel Wood.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare