To je to što me zanima!

Will Smith: Adolf Hitler je zapravo bio dobra osoba

Glumac vjerujke kako Hitler nije u potpunosti sagledao koliku će bol i patnju prouzročiti svojim akcijama u 30-im i 40-im godinama 20. stoljeća
Vidi originalni članak

Glumac vjerujke kako Hitler nije u potpunosti sagledao koliku će bol i patnju prouzročiti svojim akcijama u 30-im i 40-im godinama 20. stoljeća. Will Smith (39) misli kako u svakom ima nešto dobro.
- Vjerujem kako se nije budio ujutro i mislio "danas ću napraviti najopakije stvari koje mi padnu na pamet". Imam osjećaj da je Hitler naopako razmišljao i da je imao izvrnutu logiku za opravdavanje onoga što je on mislio da je dobro. Takve pojave jednostavno treba reprogramirati - izjavio je Will Smith.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 24.12.2007.

    Mao ce je pobio preko 50 miliona ljudi pa ga Kinezi postuju i stuju !!! On je stvorio Kinu, a Hitler Njemacku. Tudman je pokusao Hrvatsku ali su ga zahebali ! da imamo takvogu Hrvata, nebi se prodavali za malo osjecaja u guzi ! nebi prodavali ni Dukat, ni Plivu nego bi zivjeli ko HRVATI i nebi molio Srbina ili Francuza da me zaposli !

  • čiča555 24.12.2007.

    Hello, whats up, prince!? Daj mi objasni kako monstrum koji je izravno kriv za desetine milijuna mrtvih \"i nije tako loš čovijek\"? Miksaona? Svako malo nekom freaku lova sprži vijuge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare