To je to što me zanima!

Will Smith našminkan u haljini: 'Kako možete odoljeti ovome?'

Dnevnom rutinom šminkanja na setu glumac se našalio na svoj račun, ali je usput 'bocnuo' i Kylie Jenner (21), koja se obogatila svojim make-up brendom
Vidi originalni članak

Nakon samo desetak dana prikazivanja filma, kino hit 'Aladdin' zaradio je gotovo 500 milijuna dolara na blagajnama, a Will Smith (50) i dalje aktivno promovira film, zabavljajući pritom fanove. Tako je glumac objavio fotografiju svog lika, na kojoj duh prolazi kroz popriličnu transformaciju te izgleda kao bradata žena. 

- Kako možete odoljeti ovome? - upitao je Will pratitelje na Instagramu.

Dnevnom rutinom šminkanja na setu glumac se našalio na svoj račun, ali je usput 'bocnuo' i Kylie Jenner (21), koja se obogatila svojim make-up brendom.

- Ovo su samo moji trikovi i tajne. Ne želim da mi Kylie Jenner ukrade stvari! - napisao je. 

Za razliku od komercijalnog uspjeha filma, kritika nije pretjerano oduševljena. To je navodno poprilično pogodilo Willa, što je nedavno potvrdila i njegova supruga Jada Pinkett - Smith (47).

ISPRVA ODBIO Will Smith ipak prihvatio ulogu zabavnog Duha u 'Aladinu'...

Glumac je isprva namjeravao odbiti ulogu, oduševljen ranijom interpretacijom Robina Williamsa, no kasnije se odlučio okušati i Aladdinu podariti nešto svoje i autentično. 

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 16.06.2019.

    fresh prince je bila odlična serija

  • tiha voda_492 16.06.2019.

    Dobar je ko i bajadera

  • Braslav 16.06.2019.

    Nije ni čudo da mu je sin jedan od onih koji misle da mogu mijenjati spol (iliti rod kako oni to zovu) svaki dan. Eto što hollywodski sodomizam uz novac napravi od ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare