To je to što me zanima!

Wilson policiji pokazivao kako radi jogu, Freeman slomio ruku

Američki glumac Vince Vaughn početkom lipnja ove godine uhićen je u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju. Nedavno se nešto slično dogodilo i glumcu Radi Šerbedžiji
Vidi originalni članak

Mel Gibson 

Američki filmski glumac Mel Gibson (62) uhićen je 2002. godine zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Uhitila ga je policija u Los Angelesu.

Prema policijskom priopćenju, redatelj filma "Pasija" uhićen je u Malibuu dok se vozio pacifičkom autocestom i nedugo nakon toga pušten uz jamčevinu od 31 tisuću kuna.

Gibson je zbog istog prekršaja uhićen i 1984. godine, a navodno se tijekom 90-tih godina liječio u klubu anonimnih alkoholičara.

Vince Vaughn

Američki glumac Vince Vaughn (48) početkom lipnja ove godine uhićen je u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju i otpora uhićenju.

Vaughna, najpoznatijeg po ulogama u komedijama 'Pazi, lopta!' i 'Lovci na djeveruše', policija je zaustavila na kontrolnoj točki na Hermosa Beachu u blizini Los Angelesa, otkrila je policija za CNN.

'ULET' NOVINARKI Freeman na intervjuu: Ulaziš li u seksualne veze sa starijima?

Glumac je uhićen pod sumnjom da je vozio pod utjecajem alkohola i da se opirao uhićenju. Uz holivudskog glumca, uhićen je i njegov nepoznati suputnik. Glumac i neidentificirani suputnik su završili u zatvoru na Manhattanu. Kasnije su pušteni, a detalji o jamčevini nisu poznati. 

Glasnogovornik policije Tim Zins je rekao da se glumac nije tukao s policajcima već da je odugovlačio i otežavao istragu. 

- Nije bilo potrebe za upotrebom policijske sile ni bilo čega takvog - rekao je Zins.

Morgan Freeman 

Prije osam godina Morgan Freeman (72) imao je prometnu nesreću te od tada godinu i pol nije mogao micati  lijevu ruku.

- Nakon prometne nesreće oštetili su mi se živci i od tada ne mogu pomaknuti ruku - kazao je tada.

TEŠKE OPTUŽBE 'Dizao mi je suknju': Morgan Freeman je zlostavljao 8 žena?

Glumac je imao nesreću u Mississippiju, koju je sam skrivio vozeći u pijanom stanju. S autom se prevrtao sedam puta.

Glumca su u teškom stanju odvezli u bolnicu. Tada je s njim u autu bila i njegova navodna bivša ljubavnica Demaris Meyer koja ga je tada tužila zbog štete na vozilu koje je njeno, tražila je da joj plati troškove liječenja i nadoknadu za duševne boli.

Scott Wilson 

Glumac Scott Wilson (70), najpoznatiji po ulozi u seriji “Živi mrtvaci”, prije šest godina automobilom je vrludao cestom u Georgiji. Nakon što su ga policajci zaustavili, on ih je izvrijeđao. Odbio je alkotest i bacao se po podu pokazujući im položaje iz joge. 

Kako bi se otrijeznio, prenoćio je u pritvoru. Pustili su ga nakon što je platio jamčevinu, te je protiv njega dignuta optužnica.

Christopher McDonald

Američkog glumca, Christophera McDonalda (63), kalifornijska policija uhitila je listopadu prošle godine zbog vožnje u pijanom stanju.

Prema izjavama očevidaca, junak holivudskih hit filmova "Thelma i Louise" te "Golfbrejker ("Happy Gilmore") izgubio je nadzor nad srebrnim Porscheom i zabio se u ogradu na autocesti

Prije nego što su ga odveli na triježnjenje u postaju, McDonald je policajcima priredio pravu predstavu. Naime, kad je shvatio da je u ozbiljnom problemu, glumac se iz istoga pokušao izvući igrajući na kartu slave - "plavce" je, prepričali su svjedoci, podsjetio kako je svojedobno snimio film "Golfbrejker", u kojem je igrao i komičar Adam Sandler.

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Opirao se policajcima: Glumac Vince Vaughn pijan vozio auto

- Valjda je mislio da će ih tako impresionirati, da će mu 'progledati kroz prste'. Nije imao sreće, policajce uopće nije zanimala njegova karijera, nisu bili nimalo zadivljeni - govore očevici.

McDonald je i prije ovog incidenta imao problema sa zakonom - prije četiri godine završio je u pritvoru u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini nakon što je pijan sjeo za volan i "napuhao" dvostruko više od dozvoljenog.

Justin Bieber 

Pjevač Justin Bieber (24) prije četiri godine u Miami Beachu uhićen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola i utrkivanja na cesti, ali i zbog opiranja uhićenju bez nasilja.

Policija u Miami Beachu priopćila je da je Bieber priveden nakon što je jurio cestom i pao na alkotestu. Potvrđeno je i da je pjevač priznao da je pio alkohol, pušio marihuanu i konzumirao propisane lijekove. Bio je za volanom žutog Lamborghinija u trenutku uhićenja, a s njim je u autu bila i manekenka Chantel Jeffries (24).

Članovi Bieberove pratnje u ranim satima četvrtka svojim automobilima blokirali su promet na dva kraja ulice u rezidencijalnom dijelu Miami Beacha kako bi organizirali utrku. S Bieberom se "natjeravao" vozač crvenog Ferrarija koji je također uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a identificiran je kao pjevač Khalil Sharieff (23), koji je na društvenoj mreži objavio fotografiju Biebera i manekenke nekoliko sati prije uhićenja, u trenutku kad je ona još bila za volanom. Oba su automobila zaplijenjena.

Gerard Depardieu

Francuski glumac prije pet godina nije se pojavio na sudu u Parizu kako bi čuo presudu za vožnju u pijanom stanju. Gerardu Depardieu (69) su na šest mjeseci oduzeli vozačku i mora platiti 30 tisuća kuna kazne. 

Glumac je prvo je trebao dobiti kaznu od 10 mjeseci zabrane upravljanja vozilom, ali umanjili su je, a  u studenom 2012. pijan je vozio skuter, pao i ozlijedio lakat, te je bio priveden nakon što je pao na policijskom alkotestu.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tejmatebra 30.06.2018.

    beš mi sve, ovaj depardieu ko buraz od željke da bik bika...

  • Demetra 30.06.2018.

    Vi ozbiljno uspoređujete Šerbedžiju s Melom Gibsonom, Freemanom ili Depardieom??? Hahaha...Jedino po pijanstvu, drugih dodirnih točaka nemaju.

  • 30.06.2018.

    ne moze slavnima policij ništa, kad ih uhvate oni odmah plate kaznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare