To je to što me zanima!

'Wonder Woman': Diana Prince krenula je u bespoštedni rat

Kada se na njen otok sruši pilot aviona te ispriča svoju priču o ratu koji bjesni u 'vanjskom svijetu', Wonder Woman krene na putovanje tijekom kojeg će otkriti svoju punu moć i sudbinu
Vidi originalni članak

Kako je već neko vrijeme poznato, studio Warner Bros krenuo je ostvariti svoj naum o snimanju superherojske franšize, poput one koju Disney već godinama ima. No dok Disney posjeduje prava na Marvelove superjunake, Warner Bros je vlasnik prava na DC-ove superjunake. U potonje spadaju Superman, Batman, Aquaman, The Flash te Cyborg.

A prije nego što u kino stigne film o svim tim junacima, nazvan 'Justice League', moći ćemo pogledati film o jedinoj ženi među tim superherojima. Jasno, u pitanju je Wonder Woman, koju smo imali prilike vidjeti prošle godine na velikim platnima u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika'.

U filmu ćemo pratiti dogodovštine Diane, princeze Amazonki, prije nego što je postala Wonder Woman. Kada se na njen udaljeni otok sruši pilot aviona te ispriča svoju priču o velikom ratu koji bjesni u 'vanjskom svijetu', Diana otiđe iz svojeg zaštićenog doma na putovanje tijekom kojeg će otkriti svoju punu moć i pravu sudbinu.

Pogledajte novi foršpan

U glavnoj ulozi filma je Gal Gadot, koja reprizira svoj nastup iz filma 'Batman v Superman: Zora pravednika'. Tamo je Gadot nastupila kao spomenuta Amazonka Diana s magičnog otoka Temiscire i bez ikakvog problema nam je skrenula pažnju s naslovna dva junaka. A kako možemo reći prema ovom novom foršpanu, naša pažnja bit će još jednom prikovana na nju.

Uz Gal Gadot u filmu ćemo vidjeti i Chrisa Pinea, Connie Nielsen, Robin Wright, Davida Thewlisa, Dannyja Hustona i druge. Redateljica Patty Jenkins režira scenarij kojeg su napisali Allan Heinberg i Geoff Johns, dok je za priču bio odgovoran redatelj 'Batman v Superman: Zora pravednika', Zack Snyder.

'Wonder Woman' u kina dolazi početkom srpnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dennyy 10.01.2017.

    jer ruski jezik mi je inače ko materinji

  • DUODECIMA 10.01.2017.

    Jbt kako je lijepa...

  • Big_Daddy 👊😎 10.01.2017.

    A ko če drugi prvi nego Rusi :-D :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare