To je to što me zanima!

'Wonder Woman': Ovu klasičnu stvar nećete vidjeti i u filmu

'Batman v Superman: Zora pravednika' je bio film koji je poslužio kao uvodno djelo kojim smo upoznati s Wonder Woman, no prava akcija stiže naredne godine kada dolazi njen solo film
Vidi originalni članak

Od svih filmova koji nam stižu iz Warner Brosovog, tj. DC-ovog Extended Universea, 'Wonder Woman' će se isticati jer će nam prikazati i njene početke na Themysciri, kao i njeno prvo putovanje s mitološkog otoka u 'pravi svijet'. I kao što smo već vidjeli u 'Batman v Superman: Zora pravednika', gorda ratnica stigla je sa svojim štitom, mačem i poznatim Lasom istine. No jedna od stvari koje nećemo moći vidjeti u novim filmovima je njen nevidljivi avion.

Predsjednica DC Entertainmenta, Diane Nelson, potvrdila je te vijesti u intervjuu.

- Film će imat svoj poseban ton i izgled. Ima u njemu humora i pravih emocija u putovanju na kojem Diana otkriva kompleksnost ljudi. Ali nema nevidljivog aviona, ne u ovoj verziji - rekla je predsjednica.

No kada se sjetimo da se 'Wonder Woman' zbiva tijekom Prvog svjetskog rata, istinski ne možemo reći da nam je krivo što nevidljivi mlažnjak nije uključen u priču. Jedna strana ima cepeline i dvokrilce, dok druga ima nevidljive mlažnjake? Zvuči nam kao pravo pretjerivanje. A kada bi avion bio nevidljivi dvokrilac...

Uz Gal Gadot u filmu glume i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Säid Taghmaoui, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner te Lucy Davis. Na nedavno objavljenoj slici mogle su se vidjeti i Connie Nielsen u ulozi Dianine majke Hippolyte, Robin Wright kao generalicu Antiopu i Lisu Loven Kongsli kao poručnicu Menalippe.

Redateljica je Patty Jenkins, koja se u zadnjih par godina držala malo po strani, praktički bez hitova još od 'Čudovišta' s Charlize Theron u glavnoj ulozi.

'Wonder Woman' u kina dolazi početkom srpnja 2017.

 
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Django23 17.06.2016.

    Hvala Bogu!!! Glupo bi izgledalo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare