Obavijesti

Show

Komentari 0

Film o 'Wonder Woman' dolazi prije nego što je bilo očekivano

Film o 'Wonder Woman' dolazi prije nego što je bilo očekivano
5

Kako je film o Batmanu i Supermanu te njihovom sukobu ipak polučio financijski uspjeh, čini se da su glavešine iz Warner Bros.-a odlučile pomaknuti neke filmove unaprijed

VIDEO

Poslije objave prve slike iz nadolazećeg superherojskog spektakla 'Wonder Woman', u kojoj smo po prvi put osim naslovne junakinje vidjeli i druge Amazonke, dogodile su se promjene u datumu izlaska filma.

Premda se o razlozima može nadugačko i naširoko raspravljati, najlogičniji razlog je poprilično dobra kritika koju je glumica dobila za svoju ulogu u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika'. Osim pohvale glume, kritičari su se složili i da je lik Wonder Woman podosta kvalitetno predočen, pa je jasno da Warner Bros. pokušava zaraditi dok su takva razmišljanja još aktualna.

Tako je datum dolaska filma u kino pomaknut za gotovo cijeli mjesec dana. Glumica do izlaska filma ima u planu objaviti još dva filma, no trenutačno je 'samo' film o besmrtnoj ratnici, Amazonki, u žiži javnosti. Osim 'Wonder Woman', na rasporedu Warner Bros.-a pojavili su se i za sad neimenovani filmovi iz svijeta Supermana i Batmana, koji bi trebali izaći 05. listopada 2018. te 01. studenog 2019. godine.

Pogledajte video

Uz Gal Gadot u filmu glume i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Säid Taghmaoui, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner te Lucy Davis. Na nedavno objavljenoj slici mogle su se vidjeti i Connie Nielsen u ulozi Dianine majke Hippolyte, Robin Wright kao generalicu Antiopu i Lisu Loven Kongsli kao poručnicu Menalippe.

Redateljica je Patty Jenkins, koja se u zadnjih par godina držala malo po strani, praktički bez hitova još od 'Čudovišta' s Charlize Theron u glavnoj ulozi.

'Wonder Woman' u kina dolazi početkom srpnja 2017., a trenutačno ju možemo vidjeti u 'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode