To je to što me zanima!

Woody Harrelson i bubnjar Lars Urlich odigrali partiju šaha, a onda otišli na kupanje s ekipom

Holivudski komičari i glumci inače su poznati po zajedničkom ljetovanju još iz 2018. godine od kada redovito zajedno ljetuju i rade zajedničke selfije
Vidi originalni članak

Glumačka holivudska elita nakon posjeta Hvaru i Splitu posjetila je Korčulu. Glumac Woody Harrelson (60) je nakon partije šaha otišao na plažu s bubnjarom Metallice Larsom Ulrichom (58) i društvom s jahte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok su se neki odmarali na jahti, ostali su otišli na kupanje na lokalnu plažu na Korčuli.

Harrelson, Urlich sa suprugom i supruga Matthewa McConaugheyja (52), te Camila Alves nakon kratkog odmora na jahti, otišli su na kupanje.

Holivudska glumačka elita već nekoliko dana odmara na Jadranu, a sudeći po fotografijama smijeha i veselja ne nedostaje.

Društvo je neometano uživalo u kupanju, a lijepo vrijeme su iskoristili i za sunčanje.

Podsjećamo, poznate zvijezde i milijarderi uživaju u Hrvatskoj na našoj obali i obilaze Split, Hvar, Dubrovnik i Korčulu. Većinu vremena provode na jahti i kupajući se u moru, a povremeno dolaze u gradove na večeru.

Osim Harrelsona, McConaugheya te glumačkog para Isle Fisher (46) i Sache Barona Cohena, u Dalmaciji su glumac David Spade (57) te komičar Chris Rock (57) s djevojkom Lake Bell.

Pridružili su im se bubnjar Metallice Lars Urlich i njegova supruga, model Jessica Miller, te poznati glazbeni menadžer Guy Oseary.

Poznati komičari i glumci inače su poznati po zajedničkom ljetovanju još iz 2018. godine od kada redovito zajedno ljetuju i rade zajedničke selfije.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 19.07.2022.

    kad ide na wc,zna li se što?

  • mentalist1 18.07.2022.

    David spade je tamo, a nitko ni rijeci o njemu, samo rock ovo rock ono. Pa spade je bolji komicar od rocka

  • ZombiGrill 18.07.2022.

    pa daaaj pustite ih na miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare