To je to što me zanima!

Wow! Ljubinka iz 'Života na vagi' je pokazala transformaciju

Pratitelji na društvenim mrežama nizali su joj pohvale na račun izgleda. Savjetovala je sve koji imaju problema s kilama neka se prijave u show i da će im to pomoći da dođu do željene kilaže
Vidi originalni članak

Ljubinka Pejković (58) bila je u petoj sezoni 'Života na vagi'. Zbog ozljede leđa morala je mirovati pa je tako napustila show. Nekoliko mjeseci nakon završetka natjecanja, Ljubinka je objavila svoju transformaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije i poslije 'Života na vagi'. Summa summarum, rekli bi stari, završilo je dobro, barem meni, a mislim i svim kandidatima - napisala je Ljubinka. Pratitelji na društvenim mrežama nizali su joj pohvale na račun izgleda.

- Bravo! Svaka čast. Prava ste motivacija - pisali su joj. 

Savjetovala je sve koji imaju problema s kilama neka se prijave u show i da će im to pomoći da dođu do željene kilaže. 

Ljubinka je u show ušla sa 113,8 kilograma. Usprkos svim nevoljama, smršavjela je 27,7 kilograma te pazi na kilažu i nakon showa. U 'Život na vagi' prijavila se prvenstveno zbog zdravstvenih razloga.

- Prije šoua nisam trenirala, a zadnji put sam se rekreacijom bavila prije nekih 16 godina, kad sam s djecom išla igrati stolni tenis, badminton, odbojku - rekla nam je prilikom ulaska u show. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nomistakes 15.01.2021.

    Bravo Ljube

  • 15.01.2021.

    iskreno, moje slike da su takve, nitko ne bi u javnost gledao.

  • zvrka1977 15.01.2021.

    Bravo!! Jedino me zanima da li produkcija preuzima krivnju za njezino stanje. Cijeli život se bavi fizičkim poslom i onda je u teretani kvazi kineziolozi unište. Zar se ne napravi kompletni pregled prije ulaska u show? Ova je već druga koja je ovako završila. O prvoj ni slova poslije izlaska iz showa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare