To je to što me zanima!

YouTuber (32) šokirao je svoje fanove objavom: 'Imam rak'

YouTuber Tyler Blevins, mnogima poznatiji kao Ninja otišao je na godišnji pregled kada su liječnici otkrili da ima rak
Vidi originalni članak

YouTuber Tyler Blevins (32) poznatiji kao Ninja koji na svom YouTube kanalu broji 23 milijuna pratitelja otkrio je da ima rak. Riječ je o melanomu, odnosno raku kože. Tyler je na društvenim mrežama objasnio da su liječnici optimistični jer je rak otkriven rano.

YOUTUBER U PROBLEMU Baka Prase prodaje svoje aute za 570.000 eura: 'Upao sam u dugove, nemam love. Hitno je!'

- Još uvijek sam u malom šoku, ali želim vas obavijestiti. Prije nekoliko tjedana otišao sam kod dermatologa na godišnji pregled kože/madeža. Bio je madež na dnu mog stopala koji su htjeli ukloniti samo radi opreza. Ispostavilo se da je melanom, ali su optimistični jer smo ga uhvatili u ranoj fazi - ispričao je Tyler koji je zatim upozorio na važnost preventivnih pregleda.

'POGLEDAJTE SI DRŽAVU' 'Uništili su mi auto zbog srpskih tablica!' Amerikanac koji živi na Balkanu odgovorio 'hejterima'

- Blizu toga mi se pojavila još jedna tamna mrlja pa su danas napravili biopsiju te i odstranili veće područje oko melanoma s nadom da će pod mikroskopom vidjeti jasne nemelanomske rubove. Zahvalan sam što imam nadu da se otkrilo rano, ali, molim vas, shvatite ovo kao podsjetnik za preglede - dodao je youtuber, a u komentarima se javila njegova supruga Jessica Blevins.

OPORAVILI SU SE Poznati svjetski youtuber je prekinuo snimanje u Hrvatskoj: Natjecatelji se otrovali vodom

- Vjerojatno ne bih počela zakazivati godišnje preglede kože da se nismo preselili na Floridu. Melanom stopala nije povezan sa suncem pa bi ionako bio tamo i možda ga ne bismo našli. Ovdje sam da budem jaka za tebe - napisala mu je supruga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Šećerbrdo 30.03.2024.

    Bio je pelcan boosterom, objavio je to javno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare