To je to što me zanima!

Z. Cvitešić se na crvenom tepihu beljila fotografima

Glumici su na berlinskom filmskom festivalu uručili nagradu za jednu od deset najboljih europskih glumica. Na crvenom tepihu se beljila fotografima
Vidi originalni članak

Na predstavljanju filma Jasmile Žbanić 'Na putu', Zrinka Cvitešić (30) skakutala je kao djevojčica i beljila se fotografima. Na crvenom tepihu u Berlinu pojavila se u casual izdanju i s pomalo raščupanom frizurom. Glumici su na 60. berlinskom filmskom festivalu uručili nagradu za jednu od deset najboljih europskih mladih glumica. Hrvatska zvijezda na pozornici je s devetero kolega preuzela prestižnu nagradu 'Shooting Stars 2010'. Dva dana nakon nje u Berlin su stigli Hrvoje Rupčić (39) i njena majka Višnja. Glumica je bila presretna što joj je dečko došao na Valentinovo. Na zabavi Hrvatskog audiovizualnog centra Zrinka je cijelo vrijeme grlila Hrvoja, a ni on nije mogao sakriti ponos dok ju je gledao kako prima nagradu. Glumica je nedavno priznala kako je lagala da je trudna kako bi dobila mjesto u avionu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nea-zg 18.02.2010.

    a stvarno se predstavila u najboljem svjetlu,pa mislim kaj je njoj?znamo svi kakva je to osoba i ona s onom natašom janjić može ruku pod ruku,razaračice brakova,al ovo beljenje..tumač i za nju.

  • plavuša13 18.02.2010.

    Cura je ocito htjela ispast cool i simpaticna,a jos je ocitije da je ispala shit of the year!!!hahaha jadna je

  • llcool 18.02.2010.

    nema tu ništa cool. stvar kulture

Komentiraj...
Vidi sve komentare