To je to što me zanima!

Za dva tjedna karantene Mark Wahlberg potrošio je bogatstvo

Poslodavac je holivudskoj zvijezdi nudio luksuzni hotel, no ni ta destinacija nije zadovoljila Wahlberga, koji se odlučio izolirati na popularnoj turističkoj destinaciji Byron Bay na australskoj obali
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Mark Wahlberg (49) doputovao je poslovno u Australiju unatoč strogim mjerama, koje predviđaju i dvotjednu karantenu po ulasku u tu zemlju. Doduše, pobrinuo se da mu ništa ne nedostaje. 

Wahlberg je angažiran zbog snimanja reklame, no pravila australskih vlasti ne može izbjeći. Odlučio je stoga odriješiti džep pa će tako Mark, prenose američki mediji, svojih dva tjedna uživanja prije snimanja platiti 400.000 dolara (oko 2,5 milijuna kuna). 

OBJAVIO DNEVNI RASPORED Život zvijezde: Wahlberg ustaje u 2:30, na spavanje ide u 19:30

Poslodavac je holivudskoj zvijezdi nudio luksuzni hotel, no ni ta destinacija nije zadovoljila Wahlberga, koji se odlučio izolirati na popularnoj turističkoj destinaciji Byron Bay na obali. Navodno o svom trošku, nakon što je odbio uvjete produkcije.

Tamo će Wahlberg imati danonoćnu zaštitu, a osim čuvanja zvijezde pazit će i da on poštuje protokol karantene. U pripravnosti je cijelo vrijeme i privatna hitna pomoć. Daily Mail prenosi kako glumac baš ništa ne prepušta slučaju te će zbog dva tjedna na drugom kraju svijeta sa sobom ponijeti i dio vlastite teretane. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ksenijast 13.12.2020.

    ...bas dobro izgleda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare