Obavijesti

Lifestyle

Komentari 66

Život zvijezde: Wahlberg ustaje u 2:30, na spavanje ide u 19:30

Holivudski život nije baš glamurozan kako se čini. Mark Wahlberg je objavio svoj dnevni raspored po kojem je jasno da se za dobar izgled i fizičku spremnost potrebnu za filmske uloge, treba dosta i namučiti

VIDEO

Obožavatelj je na Instagramu pitao Marka Wahlberga koliko često vježba, na što mu je 47-godišnja holivudska zvijezda poslala fotografiju svojeg dnevnog rasporeda, koji počinje, ni manje ni više, nego u 2:30 sati ujutro, piše Daily Mail.

Na dnevnom rasporedu bivšeg glazbenika, sadašnje filmske zvijezde, nalaze se dva termina za vježbanje, dva termina za tuširanje, golf, vrijeme obroka i vrijeme za njegovu obitelj. 

Za razliku od većine ljudi, Wahlbergov dan započinje tijekom noći, točnije u 2:30 ujutro kad mu je u rasporedu dopušteno 15 minuta za razbuđivanje nakon čega slijedi jutarnja molitva za koju ima 30 minuta.

U ovom videu osobni trener Mark Wahlberga objašnjava njegovu dnevnu rutinu vježbanja. Pogledajte:

U 03:15 je vrijeme za doručak, koji traje do 3:40, kad započinje s prvom dnevnom tjelovježbom u trajanju od sat i 35 minuta. U 5:30 vrijeme je za obrok, nakon kojeg slijedi tuširanje u 6:00.

U 7:30 je vrijeme za golf koji igra 30 minuta i ponovo jede u 8.00 sati.

U 9:30 u Markovom rasporedu je vrijeme za opuštanje u krio komori u kojoj se temperatura spušta na -110 do -160 Celzijevih stupnjeva. U nedavnom intervjuu kod Ellen DeGeneres je komentirao sve prednosti koje dobiva tim tretmanom. 

- Fantastična je (kriokomora) za oporavak tijela, ona izvlači sve upale iz tijela i pomaže vam spavati - izjavio je Mark.

U 10:30, kad većina ljudi u Hollywoodu tek ustaje, Mark ponovo jede te mu je od 11:00 do 13:00 sati vrijeme za primanje poslovnih poziva, obitelj i sastanke.

U 13.00 je vrijeme za ručak, koje ponovo prati sat vremena za obitelj i poslovne pozive. To traje od 14:00 do 15:00 sati, kad Mark skuplja djecu iz škole, svih četvero - Ellu (15), Michaela (12), Brendana (9) i Grace (8).

Nakon što se svi vrate kući, Marku je vrijeme za sljedeći obrok u 15:30, nakon kojeg se pola sata odmara te se u 16:00 sati opet vraća u teretanu i vježba do 17:00 kad se tušira. 

Calvin Klein

Večera, i vrijeme rezervirano u rasporedu za obitelj, počinje u 17.30 te traje do 19:30 kad Mark završava svoje dnevne obveze i ide na spavanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku