To je to što me zanima!

Za emisiju koju je snimio ranije Vlahov je tvrdio da ide uživo

S Prisavlja poručuju da 'Kontakt' inače ide uživo i da je snimljena emisija iznimka, a ne pravilo. Istražuje se kako su gledatelji postavljali pitanja u snimljenoj emisiji
Vidi originalni članak

U najnovijem skandalu na HTV-u glavnu ulogu ima Petar Vlahov. Naime, s HTV-a su neslužbeno potvrdili da je Vlahov gledateljima govorio da se emisija 'Kontakt' prikazuje uživo, iako je riječ bila o unaprijed snimljenoj emisiji. 

Gošća Petra Vlahova bila je Tihana Nemčić, prva trenerica muškog nogometnog kluba u Hrvatskoj. Poslije razgovora publiku je pozvao da im se telefonskim pozivima uključi u emisiju koja, kako je istaknuo, ide uživo. Pitanja su postavljena i Tihana je odgovarala na njih. Istražuje se kako su to gledatelji postavili pitanja ako emisija nije išla uživo. 

S Prisavlja poručuju da 'Kontakt' inače ide uživo i da je unaprijed snimljena emisija iznimka, a ne pravilo. Ovaj put se studio trebao osloboditi jer se iz njega emitirala emisija 'Horizont' posvećena američkim izborima. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • direktor 10.11.2012.

    gay

  • direktor 10.11.2012.

    nisu gledatelji postavljali pitanja nego njihovi pijuni

  • misur 10.11.2012.

    Ovaj "'plastični" Vlahov,pa Nađvinski a i ona nosata...kako li se već zove,ako je to budućnost TV novinarstva...bome je bolje ukinut javnu televiziju, a takvi nadobudni kvazi novinari nek se javljaju s placa,ali da se prije usavrše ili za zelenjavu ili ribu...meso...konzerve...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare