To je to što me zanima!

Za film o razvratniku obući ćete što? Prozirnu haljinu, naravno!

Amy Willerton, Daisy Lowe i Karren Brady malo su toga prepustile mašti outfitima za premijeru 'Vuka s Wall Streeta' u Londonu. Pokazale su možda čak i previše
Vidi originalni članak

Londonska premijera filma 'Vuk s Wall Streeta' bila je glamurozna u svakom pogledu. Najzanimljivije su bile toalete koje su glumice i ostale zvijezde nježnijeg spola odijenule za tu večer. 

Dok je glavna ženska glumica, Margot Robbie (23), izabrala zatvorenu crvenu svilenu haljinu, Amy Willerton (21) koja u filmu ni ne glumi nabacila je puno odvažniju haljinu. Naime, Amy smatra da baš svaki put kad se pojavi u javnosti mora pokazati barem jedan dio tijela pa je to bio slučaj i na premijeri. 

Prošlogodišnja Miss Universe Velike Britanije odijenula je prozirnu haljinu kroz koju su joj se vidjele gaće i guza. sve bi bilo podnošljivo da Amy nije namjerno pozirala tako da ističe stražnjicu. Čak se i saginjala po crvenom tepihu ne bi li svi vidjeli njen glavni atribut. 

'Navalile' na prozirno

Da je prozirno 'in' za premijere, potvrdile su i Daisy Lowe (24) i Karren Brady (44). Daisy je pokazala sve što je mogla u mrežastoj haljini. Imala je duboku izrez, točnije, gornji dio haljine je zapravo kožni grudnjak pa su joj grudi bile 'na izvolte', a kroz prozirnu tkaninu vidjele su joj se gaće. 

Karren je ipak pokrila donji dio tijela, i to hlačama, ali si je zato dala oduška u gornjem dijelu. Imala je prorez doslovno do pupka i trake neprozirne tkanine koje su joj pokrivale grudi točno tako da joj se ne vide bradavice.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kung fu panda 10.01.2014.

    hrpa zgodnih žena koje imaju što pokazati ne vidim problem

  • user_317375 10.01.2014.

    Ovaj film je čista pornjava... ali je super priča kroz cili film jedino su na kraju zeznuli s onim nasiljem nad ženom... A ova Margot.. pa šta se čudite što je sva zatvorena na premijeri...sram je ženu, ipak joj se na filmu jedino valjda unutarnji organi ne vide, a i to je upitno sad kad se sjetin nekih scena :D

  • Mthesecond_ It_s ok 10.01.2014.

    Dakako nego prozirno (˝ukusno˝ prozirno)..Sve mora u biti u skladu :) Ta mala Amy će daleko dogurati,pazite što sam vam rekao..Krupnim koracima grabi k celebrity vodama..Sve adute ima pri sebi..A za oko mi je zapela i glavna glumica..Pohvala za haljinu,za držanje i za osmijeh :) Bilježim taj film kao idući za gledanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare