To je to što me zanima!

Beyonce i Adele bore se za sve glavne kategorije Grammyja

Beyonce je apsolutna zvijezda liste nominacija za dodjelu najprestižnije svjetske glazbene nagrade, Grammyja. S devet nominacija za dodjelu u veljači iduće godine, sada je, s njih ukupno 62
Vidi originalni članak

Beyonce je apsolutna zvijezda liste nominacija za dodjelu najprestižnije svjetske glazbene nagrade, Grammyja. S devet nominacija za dodjelu u veljači iduće godine, sada je, s njih ukupno 62, zasjela na prvo mjesto najnominiranijih pjevačica u povijesti dodjele.

Očito je da će se borba u glavnim kategorijama na dodjeli, 12. veljače 2017. u Los Angelesu, voditi između nje i Adele.

Naime, obje su nominirane za album, pjesmu i snimku godine. Beyonce je osvojila 20 Grammyja, ali u kolekciji još nema nagradu za album godine.

Jednu nominaciju manje za dodjelu imaju spomenuti West, Rihanna i Drake.

Čak osam nominacija ima američki hip hoper Chance The Repper, za album objavljen samo za streaming.

Mnogi će obožavatelji pokojnog Davida Bowiea biti razočarani što se njegov album, 'Blackstar' nije pojavio među nominiranima u glavnim kategorijama, nego se spominje samo u nominacijama za najbolji alternativni album.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • UrsaMinor 08.12.2016.

    Adele!

  • cornelie 08.12.2016.

    Nikad mi ta žena nije sjela kak se kaže,ne znam zašto je se uporno gura,koji je to lobi?ima na svijetu takvih pjevačica da se smrzneš.ova krešti, dere se,da nema mašineriju stilista i ostalih bila bi tek crnkinja prosječnog izgleda

  • nakaradasaistoka 07.12.2016.

    bio bi dobar celebrity death match...

Komentiraj...
Vidi sve komentare