To je to što me zanima!

Za lijepu voditeljicu Mirnu Maras brinu se nogometaši

Nogomet volim i pratim ga pa mi nije bio problem uhodati se, rekla je voditeljica Mrina Maras koja je trenutačno glasnogovornica nogometnog kluba
Vidi originalni članak

Svako jutro ustajem u pola sedam, nahranim sina, poljubim ga u čelo i odjurim na novi posao. Sretna sam jer napokon radim posao za koji sam školovana, rekla je Mirna Valentić (30), bivša Maras, koja je diplomirala ekonomiju, smjer marketing. Televizijska voditeljica prije mjesec dana počela je raditi kao glasnogovornica zagrebačkog nogometnog kluba Hrvatski Dragovoljac. Iako još nema radnog iskustva kao glasnogovornica, jer je do sada radila kao televizijska voditeljica, Mirna se brzo snašla na novom poslu.
- Moj posao nije da treniram momčad, nego da pišem priopćenja i komuniciram sa sponzorima. Uostalom, nogomet sam i prije pratila pa mi ništa nije nepoznato, a pomažu mi i kolege iz kluba - objasnila je. Do sada je bez imalo treme odradila dvije konferencije za novinare. Zbog novog posla neće zapostaviti ni televizijsku karijeru. Otkad Mirna radi, dio kućanskih poslova preuzeo je njezin suprug, glumac Mario Valentić (29).
- Podupro me u odluci pa ponekad opere posuđe ili skuha ručak - nahvalila ga je voditeljica. Jedino tko se ljuti je, dodaje, sin Niko (1), koji se još nije naviknuo na to da mu mame dugo nema kod kuće: “Kad dođem s posla neko vrijeme me neće ni pogledati.”

MIRNA: PREŽIVAHNA SAM DA BIH BILA KOD KUĆE
Supružnici Valentić u braku su tri godine. Prošle godine Mirna je rodila sina Niku. Voditeljica je jedva čekala da ponovno počne raditi, ali još se privikava na novu situaciju. Mirna i Mario ovog vikenda idu na odmor na Mljet. Mirna kaže da se potpuno pronašla u ulozi majke, ali nije od onih žena koje bi mogle cijeli život biti kod kuće. Dodaje da je suviše živahna da bi to mogla. Raduje se i ponovnom povratku na televiziju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strijelac 30.07.2010.

    Muha na zidu.. :P

  • AnaLiza 30.07.2010.

    A što će im Jacina fotka na zidu??? Maskota kluba? :/

  • predsjednik03 30.07.2010.

    jako je bedena kjut kjut awwwwwwwww

Komentiraj...
Vidi sve komentare