To je to što me zanima!

Za njegovu ljubav su se plaćale mise: 'Cruz' slavi 70. rođendan

Popularna američka sapunica imala je 2137 epizoda i na televiziji se emitirala punih devet godina, a kad je snimljena zadnja epizoda, obožavatelji su bili jako tužni...
Vidi originalni članak

Eden i Cruz bili su likovi iz legendarne američke sapunice Santa Barbara koju su Hrvati obožavali devedesetih godina. Ta sapunica je bila toliko popularna da se pričalo da su ljudi znali plaćati mise za ozdravljenje pojedinog lika ili da se omiljeni likovi ponovno spoje i žive sretno do kraja života. Glavnog junaka Cruza Castilla je glumio Adolph Martinez koji danas slavi 70. rođendan.

Santa Barbara je imala 2137 epizoda i emitirala se od 1984. do 1993. godine, a kad je snimljena zadnja epizoda, obožavatelji su bili tužni. Iako su zbog serije stekli neopisivu slavu, većina glumaca, nakon serije, nije postigla nikakav značajniji uspjeh.

Rijetki znaju da Eden i Cruz prema originalnom planu scenarista nisu trebali završiti zajedno. Naime, Eden je trebala biti s Warrenom Lockridgeom. Ideju veze između dva lika potpuno različitog etničkog i socio-ekonomskog podrijetla stvorili su upravo glumci.

- Kada sam došla u seriju, rekli su mi da bi moj lik trebao biti s Warrenom. Snimila sam nekoliko scena, ali one nisu donijele ništa posebno. Nasuprot tome, u scenama koje sam odigrala s Martinezom odmah se dogodila puno jača neobjašnjiva kemija koja nikome nije promakla - rekla je Marcy Lynn Walker (56), koja je glumila Eden.

- Oboje smo dobili ideju za razvijanje ljubavne priče između naših likova. Međutim, scenaristima je trebalo dugo vremena da u radnju integriraju vezu između bogate cure iz visokog društva i jednostavnog momka odgojenog u siromašnoj meksičkoj obitelji - dodala je Walker.

Martinez je imao bogatu filmsku karijeru i glumio u brojnim serijama i filmovima, ali je do danas ostao najpoznatiji po legendarnoj ulozi u sapunici.

Dok se on i danas bavi glumom, Marcy Walker 2005. godine napustila je svijet šoubiznisa i posvetila se radu u crkvi Lake Forest.

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Heavyman 28.09.2018.

    Pari James Hetfield, očito voli Metallicu! \m/

  • 27.09.2018.

    i na kraju eden je otišla iz serije i nije bila s cruzom on završio s kelly haha ali mnogi su voljeli tu seriju. placali mise hahaha

  • marko086 27.09.2018.

    Sjećam se te serije pa poslje one meksičke marisol esmeralda itd.babe su znale plaćat mise da esmeralda progleda,pa da se marisol uda...a pop ko pop,pametan čovjek,znao je da na kraju uvjek tak i bude i uzeo finu lovicu,a babe ga proglasile svecem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare