To je to što me zanima!

Za njom je uzdisala cijela bivša država: Ana Sasso u rijetkom izlasku sa suprugom Hrvojem

Ana je na izbor za Miss Beauty Zagreba došla u pratnji supruga Hrvoja, a rijetko kada se pojavljuje u javnosti
Vidi originalni članak

Bivša Miss Jugoslavije, Ana Sasso (60) pojavila se sa suprugom, kirurgom Hrvojem Tomasović (57) u srijedu u hotelu 'Esplanade' na izboru za Miss Beauty Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekadašnja 'Pipi djevojka' rijetko se pojavljuje u javnosti, a još manje sa suprugom. No ovoga puta su rado pozirali nasmiješeni i zagrljeni.

Ana je za tu prigodu zablistala u crnim hlačama sa šljokicama i crnom sakou, a outfit je upotpunila zlatnom torbicom i nakitom. Kombinacijom je istaknula zanosnu liniju kojom se može pohvaliti i dan danas.

Ana se prije više od četiri desetljeća u Londonu predstavila svijetu i ušla u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta. Prema mišljenju mnogih, ona je jedna od najljepših žena tadašnje Jugoslavije.

Ranije je za In Magazin priznala kako se nikada nije osjećala djelom modnog svijeta. 

- Nisam nikad gledala na sebe kao misicu. Ja sam se otimala tim nagovaranjima da uopće idem na taj izbor. Imam jako lijepe uspomene iz tog vremena, ali isto tako imam to jedno breme ružnih stvari koje su se eto meni, a znam da se i nekim drugim curama koje su imale titulu događaju - otkrila je.

PRISJETILA SE PRVOG SUSRETA Bivša miss Ana Sasso pohvalila glazbenu divu Terezu Kesoviju i ispričala kako su se upoznale...

Podsjetimo, Sasso je u studenom 2021. godine otkrila da se dala za kirurga Tomasovića s kojim je godinama bila u vezi. Iza sebe ima dva braka, s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • EmilCandor 27.04.2023.

    Ma koje uzdisanje. Prosjecna cura. Ispodprosjecan pokusaj neo liberalizacije i glorifikacije sek$izma!

  • 27.04.2023.

    Vidimo koga je odabrala za supruga pa odmah steknes misljenje...

  • samodanas 27.04.2023.

    Njegovana žena s odličnim tijelom, ali faca uvijek ko da cucla limun...

Komentiraj...
Vidi sve komentare