To je to što me zanima!

Za novu ulogu Ecija Ojdanić ima i novi bijeli sat Brenatt

Glumici Eciji Ojdanić žao je što bijeli model Brenatt sata nije dobila prije mjesec dana da ga nosi u Makedoniji, jer je kao stvoren za svečane prigode
Vidi originalni članak

Zvijezdu “Larina izbora” od jeseni ćemo gledati u novoj seriji Nove TV. Ecija Ojdanić (39) voli satove, ali tijekom snimanja ih rijetko nosi. Svako malo ih skine, pa je nekoliko modela izgubila. Brenatt će, kaže, dobro čuvati. Glumici nije važno da satovi koje nosi budu skupi ili brendirani nego da su lijepi i točni. 

Žao joj je što bijeli model nije dobila prije mjesec dana da ga nosi u Makedoniji, jer je kao stvoren za svečane prigode. 

Tad je na međunarodnom festivalu monodrame u Bitoliju predstava njezina kazališta Moruzgva “Bobočka ili drugih sto stranica Filipa Latinovicza” osvojila glavnu nagradu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • _l_ 11.06.2014.

    da dobijem taj sat, nebi ga nosio, da nebi bio meta uličnih razbojnika, čuvao bi ga u ormaru

  • Mario_22g 10.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_320725 10.06.2014.

    Voli satove i svatove

Komentiraj...
Vidi sve komentare