To je to što me zanima!

Za oba spola: Tina se pohvalila seksi guzom, a Ervin mišićima

Ervin Mujaković i Tina Šegetin sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelili su fotografije u kupaćim kostimima. Bivši ukućani posvetili su se vježbanju i pokazali figuru
Vidi originalni članak

Čini se da se bivši BB stanar Ervin Mujaković (24) odmah nakon završetka showa posvetio svom omiljenom hobiju - vježbanju. Na svom Instagramu pohvalio se fotografijom u kupaćim gaćicama te posebno istaknuo svoje isklesano mišićavo tijelo.

Mujaković je veliki obožavatelj teretane i solarija, a njegov trud se svakako isplatio. Dame su to prepoznale te nagradile Sarajliju lajkovima. On svakodnevno 'časti' svoje obožavatelje slikama gdje ističe svoja nabildana prsa u uskoj i pripijenoj odjeći.

Za plažu je spremna i njegova bivša sustanarka Tina Šegetin (25) koja je pozirala u crnom bikiniju. Ona je istaknula svoju guzu, a obožavatelji su za izgled lijepe Riječanke imali samo riječi hvale.

- Brojim dane - napisala je mlađa sestra Šegetin čime je dala naslutiti kako je dulji odmor i ljetovanje tek čekaju.

Nedavno je povećala svoje grudi, a to je učinila jer je, kaže imala male. Tvrdi da nije napravila ništa vulgarno i da nema 'balone'. Operaciju u Beogradu od 3000 eura platila je sama.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Nemo22 25.07.2016.

    ...sada idi na definiciju,jer ti si nizak momak,a ova masa ti ružno stoji.Zato sada poradi na definiciji.Bolje ćeš izgledati.Inače,svaka čast za trud!

  • f-60 21.07.2016.

    jadan taj koji ti ga napravio ako i on zna nek me jebu svi znam te ista si ko tina kattttt.

  • kung fu panda 15.07.2016.

    za 3000 evrića bolje da je diplomu kupila

Komentiraj...
Vidi sve komentare